Lær stjernetegnet Skytten at kende her.

Stjernetegnet Skytte: Det skal du vide om Skytten

Hvordan er stjernetegnet Skyttens personlighed? Hvad er Skyttens styrker og udfordringer, hvem passer Skytten sammen med, og hvad siger dagens horoskop? Læs med her.

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Element: Ildtegn

Stjernetegnet Skytte – på latinsk Sagittarius – er det niende tegn i dyrekredsen. Skytten har en fantastisk humor, og den er altid på vej ud på nye eventyr. Hop med, hvis du får muligheden – det kan kun blive godt med en Skytte bag roret.

På denne side kan du blive klogere på Skytten og dens personlighed. Hvad er stjernetegnets kendetegn, styrker og udfordringer, og hvem passer en Skytte sammen med? Måske er dit stjernetegn Skytten – og i så fald kan det være både underholdende og lærerigt at se, om stjernernes analyse passer på dig.

Skyttens personlighed

Personer med stjernetegnet Skytten er udadvendte, sjove og energiske personer, der ikke er bange for at sige deres mening. Skytten er meget direkte, og den taler ofte, før den tænker. En Skytte sætter stor pris på sin frihed til at gøre, hvad den vil, når den vil. Den kan derfor godt blive lidt udfordret af faste rammer, især hvis de er bestemt af andre end den selv.

Skytten er altid i bevægelse, altid på vej videre til næste projekt, og den elsker nye udfordringer. Rigtig mange Skytter er helt enige i ordsproget ‘At rejse er at leve’, som H.C. Andersen så fint har beskrevet det. Den elsker at rejse til nye steder rundt omkring i hele verden, men for Skytten kan en rejse også være personlige rejser. Så det er altså rejser i bred forstand, der tænder en ild i Skytten.

Skytten har som de to andre ildtegn en stor vennekreds. Den er virkelig sjov og underholdende at være sammen med, og det er svært ikke at blive tiltrukket af Skyttens sprudlende energi. Med en Skytte i venneflokken sker der altid noget nyt, og man kan være sikker på, at byturen ender som en af dem, man sjældent glemmer. En Skytte bryder sig ikke om, at man klæber for meget til den eller forsøger at styre, hvad den skal. Af samme årsag er sms’er og faste aftaler i kalenderen heller ikke noget, den går så meget op i. Når man først lærer at acceptere det, så har man en ven for livet i Skytten.

En Skytte elsker at filosofere over livet – det giver den fornyet energi til dens mange eventyr. Skytten er ikke så god til detaljer, så lad hellere jord- eller vandtegnene om det.

Læs også dagens horoskop her.

Håndplukket til dig

Skyttens styrker og udfordringer

Styrker
Skyttens fantastiske energi og sind er helt klart en af dens største styrker. Den er meget likeable. En Skytte er desuden meget generøs og idealistisk, og så er den sjov. Det er aldrig kedeligt at være i selskab med en Skytte.

Udfordringer
Skytten kan engang imellem komme til at love mere, end den kan holde. Den kan også have tendens til at være utålmodig. En Skytte siger, hvad den tænker, og det kan måske såre andre.

Hvem passer Skytten sammen med?

Skytten klinger rigtig godt med Løven og Vædderen, som også er ildtegn. Den passer også godt sammen med Vægten og Vandmanden. Skyttens descendant er Tvillingen.

Kilder: Astrology, Horoscope, Magichoroscope, Horoskopnet.