Læs mere om stjernetegnet Stenbuk her.

Stjernetegnet Stenbuk: Det skal du vide om Stenbukken

Hvordan er stjernetegnet Stenbukkens personlighed? Hvad er Stenbukkens styrker og udfordringer, hvem passer Stenbukken sammen med, og hvad siger dagens horoskop? Læs med her.

Fødselsdag: 22. december - 20. januar

Element: Jordtegn

Stjernetegnet Stenbuk – på latinsk Capricorn – er det tiende tegn i dyrekredsen. Stenbukken er uden tvivl den største arbejdshest, og så er den enormt viljestærk.

På denne side kan du blive klogere på Stenbukken og dens personlighed. Hvad er stjernetegnets kendetegn, styrker og udfordringer, og hvem passer en Stenbuk sammen med? Måske er dit stjernetegn Stenbukken – og i så fald kan det være både underholdende og lærerigt at se, om stjernernes analyse passer på dig.

Stenbukkens personlighed

Personer med stjernetegnet Stenbukken er super ambitiøse, både i deres privatliv og i deres arbejdsliv. For en Stenbuk betyder arbejdet stort set alt for den, og Stenbukken vil til hver en tid gøre det nødvendige for at kunne udføre en arbejdsopgave. Stenbukken er også et ægte familiemenneske, der elsker traditioner.

En Stenbuk har en helt unik evne til at sætte mål for sig selv, som den rent faktisk kommer i hus med. Den er meget udførlig og laver detaljerede planer, som trin for trin beskriver, hvordan den kommer i mål med projektet. Derfor kommer man heller ikke til at opleve en Stenbuk, der impulsivt køber et kort til Fitnessworld for at komme i form. Næ, nej – den tænker over det og planlægger det hele på forhånd, inden den kaster sig ud i det. Stenbukken har altid en plan.

Stenbukken er en trofast og loyal ven, som man altid kan regne med. Dog har den lidt svært ved det sentimentale, ligesom den heller ikke er til følelsesporno. Det betyder ikke, at en Stenbuk er usentimental – den bryder sig bare ikke om at se det smækket op på en storskærm. Stenbukken foretrække at tale om det stille og roligt. Det er ikke alle, der ville kunne det, men Stenbukken har en selvkontrol udover det sædvanlige.

Stenbukken har en naturlig fascination af personer med succes og autoritet, og den ved næsten ikke noget bedre end at kaste sig over en biografi. En Stenbuk kan også få timer til at gå med at fordybe sig i ting, der interesserer den. Dog kan den have lidt svært ved at finde noget, den rent faktisk gider at fordybe sig i. Stenbukken hader nemlig tidsspild.

Læs også dagens horoskop her.

Stenbukkens styrker og udfordringer

Styrker
Stenbukken er ansvarsfuld, disciplineret, målrettet og udholdende. Den har en misundelsesværdig arbejdsmoral og er mester i at komme i mål med projekter. Stenbukken er en god, trofast ven, og den vil gøre alt for dens familie.

Udfordringer
Stenbukken kan en gang imellem komme til at virke gammelklog. Den kan også have svært ved at tilgive. Stenbukken har det svært med ændringer, som ikke passer den, og så kan den have tendens til at forvente det værste, indtil modsatte er bevist.

Hvem passer Stenbukken sammen med?

Stenbukken passer godt sammen med Tyren og Jomfruen, som også er jordtegn. Et godt match til Stenbukken er også Skorpionen og Fisken. Dens descendant er Krebsen.

Kilder: Astrology, Horoscope, Magichoroscope, Horoskopnet.