Hvad er stjernetegnet Tvillingens personlighed? Læs mere her.

Stjernetegnet Tvilling: Det skal du vide om Tvillingen

Hvordan er stjernetegnet Tvillingens personlighed? Hvad er Tvillingens styrker og udfordringer, hvem passer Tvillingen sammen med, og hvad siger dagens horoskop? Læs med her.

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni

Element: Lufttegn

Stjernetegnet Tvilling – på latinsk Gemini – er det tredje tegn i dyrekredsen. Der er masser af fart på det energiske lufttegn Tvillingen, og hvis der er noget, den elsker, så er det en fyldt kalender.

På denne side kan du blive klogere på Tvillingen og dens personlighed. Hvad er stjernetegnets kendetegn, styrker og udfordringer, og hvem passer en Tvilling sammen med? Måske er dit stjernetegn Tvillingen – i så fald kan det være både underholdende og lærerigt at se, om stjernernes analyse passer på dig.

Tvillingens personlighed

Personer med stjernetegnet Tvilling er livlige, fleksible, intellektuelle og ægte humørbomber, og så elsker de at have tusind bolde i luften på samme tid. Tvillingen trives nemlig bedst med en kalender, der er propfyldt med alt lige fra fester til ferniseringer hos byens upcoming atelier. En Tvilling rummer altså mange facetter og kan nærmest som en kamæleon skifte ham, når det passer den. Tvillinger er derfor også enormt gode til at passe ind alle steder. Det betyder også, at Tvillingen ofte har store vennekredse, der rummer mange forskellige personer, som Tvillingen er stødt på i løbet af livet. Den synes, det er dejligt med forskellighed, og sætter stor pris på hele dens omgangskreds.

Man kan være sikker på, at hvis der er en diskussion i gang, så er Tvillingen en del af den. Den elsker at diskutere og generelt at snakke. Tvillinger kan holde samtalen i gang for evigt, og det er ikke unaturligt, at deres telefonsamtaler varer flere timer.

Tvillinger er også meget intellektuelle væsener, og de holder meget af fakta. De er ekstremt nysgerrige af natur og vil helst vide alt om alting. Derfor kan en Tvilling også nemt få en følelse af, at der ikke er nok timer i døgnet til at opleve alle de ting, den gerne vil. Af samme grund er Tvillinger også meget begejstrede for at læse bøger, fordi bøgerne giver dem mulighed for at forsvinde ind i mange forskellige universer. Generelt er Tvillingen meget optaget af stemninger, og den elsker at lytte til musik, fordi det er med til at understøtte den stemning, den er i.

Som Tvilling er man ikke glad for at være alene. Man er heller ikke glad for begrænsninger, ligesom Tvillingen hurtigt kører sur i gentagelser og rutiner. Der skal helst ske noget nyt hele tiden.

Læs også dagens horoskop her.

Tvillingens styrker og udfordringer

Styrker
Tvillingen er super social og er det tegn, der har de bedste kommunikationsevner. Tvillingen er desuden kærlig, nysgerrig, hurtig til at tilpasse sig og så har de en særlig evne til at lære ting hurtigt. Når først man lærer at give Tvillingen den plads og fleksibilitet, den har brug for for at kunne udfolde sig, så har du en ven for livet.

Udfordringer
En af Tvillingens udfordringer er, at den kan have tendens til at virke overfladisk. Hvis ikke man kender Tvillingen godt, kan det virke som om, at den hele tiden er på vej videre og ikke har tid i sit travle skema til sætte sig ind i tingene. En Tvilling kan også komme til at fremstå inkonsekvent og ubeslutsom.

Hvem passer Tvillingen sammen med?

Tvilligen føler sig god tilpas i selskab med de andre lufttegn, som er Vægten og Vandmanden. Den harmonerer også godt med de to ildtegn Vædderen og Løven. Tvillingens descendant er Skytten.

Kilder: Astrology, Horoscope, Magichoroscope, Horoskopnet.