Hvordan er stjernetegnet Tyrens personlighed? Læs mere her.

Stjernetegnet Tyr: Det skal du vide om Tyren

Hvordan er stjernetegnet Tyrens personlighed? Hvad er Tyrens styrker og udfordringer, hvem passer Tyren sammen med, og hvad siger dagens horoskop? Læs med her.

Fødselsdag: 21. april - 21. maj

Element: Jordtegn

Stjernetegnet Tyren – på latinsk Taurus – er det andet tegn i dyrekredsen. Tyren er rolig af natur og har fødderne plantet solidt på jorden. Der skal derfor meget til at slå en Tyr ud af kurs.

På denne side kan du blive klogere på Tyren og dens personlighed. Hvad er stjernetegnets kendetegn, styrker og udfordringer, og hvem passer en Tyr sammen med? Måske er dit stjernetegn Tyren – i så fald kan det være både underholdende og lærerigt at se, om stjernernes analyse passer på dig.

Tyrens personlighed

Tyren er en ægte livsnyder og en sand æstet. Personer med stjernetegnet Tyren er stabile og loyale, og så er de store familiemennesker. Relationer betyder meget for en Tyr, og den sætter stor pris på gode, tætte venskaber. Tyren er praktisk anlagt og er lidt af en arbejdshest. Den har ikke noget imod at yde, før den kan nyde, og vil hellere end gerne gå den ekstra mil for efterfølgende at kunne smække fødderne op og lave et dejligt måltid eller nyde en god kop kaffe i solen. Generelt er Tyren meget begejstret for selvforkælelse, og du kan være sikker på at finde dejlige sæber og velduftende parfumer på Tyrens badeværelseshylder. For Tyren gælder kvalitet over kvantitet i alle livets aspekter.

Tyren holder af det velkendte og synes ikke, der er nogen grund til at ændre ting, der fungerer fint. Desuden er stabilitet vigtigt for en Tyr, og den har det bedst med at vide, at der er styr på de basale ting, såsom tag over hovedet, mad i køleskabet og plus på kontoen. Tyren er ofte materialistisk anlagt, og den holder meget af de ting, den ejer. Tyren er meget velovervejet i sine handlinger, og den kaster sig ikke bare ud i ting uden at have tænkt det igennem.

Personer med stjernetegnet Tyr har ofte grønne fingre. Hvad end det gælder havearbejde, altaner eller grønne planter i hjemmet, så er Tyren klar til at kaste sig over det. Den elsker madlavning, og en tyr bruger gerne flere timer på at handle ind til og forberede den lækreste middag for dem, den holder af. Tyren trives bedst i smukke omgivelser, og i boligindretningen kommer dens æstetiske sans virkelig til udtryk.

Tyren trives ikke med pludselige ændringer og har det heller ikke godt med usikkerhed af enhver art.

Læs også dagens horoskop her.

Tyrens styrker og udfordringer

Styrker
Tyren er det mest pålidelige tegn af alle 12 stjernetegn. Du kan altid regne med en Tyr, og den holder, hvad den lover. Den er også tålmodig, hengiven og ansvarsfuld. Tyren er også en virkelig god lytter og giver gode råd. Billedet af Tyren Ferdinand passer godt på stjernetegnet Tyren: rolig og blid, men hvis først den bliver vred, så går det ikke roligt for sig.

Udfordringer
Tyren har tendens til at være ekstremt stædig og stålfast, og der er ikke nogen, der skal fortælle en Tyr, hvordan tingene skal gøres – det ved den bedst selv. Desuden kan en Tyr virke besiddende i forhold til både relationer og genstande. Tyren tøver heller ikke med at bære nag. Hvis først du har trådt den over tæerne, så skal der meget til, før (hvis) den tilgiver. Og så HADER den at blive skyndt på.

Hvem passer Tyren sammen med?

Tyren passer godt sammen med de to andre jordtegn, som er Jomfru og Stenbuk. Derudover føler den sig godt tilpas med vandtegnene Krebs og Fisk. Tyrens descendant er Skorpionen.

Kilder: Astrology, Horoscope, Magichoroscope, Horoskopnet.