Hvordan er stjernetegnet Vædderens personlighed? Læs mere om Vædderen her.

Stjernetegnet Vædder: Det skal du vide om Vædderen

Hvordan er stjernetegnet Vædderens personlighed? Hvad er Vædderens styrker og udfordringer, hvem passer Vædderen sammen med, og hvad siger dagens horoskop? Læs med her.

Fødselsdag: 21. marts – 20. april

Element: Ildtegn

Stjernetegnet Vædder – på latinsk Aries – er det første tegn i dyrekredsen, og det bærer dens personlighed præg af. Vædderen er et udadvendt energibundt, og der er aldrig stille i selskabet, når der er en Vædder til stede.

På denne side kan du blive klogere på Vædderen og dens personlighed. Hvad er stjernetegnets kendetegn, styrker og udfordringer, og hvem passer en Vædder sammen med? Måske er dit stjernetegn Vædderen – og I så fald kan det være både underholdende og lærerigt at se, om stjernernes analyse passer på dig.

Vædderens personlighed

Stjernetegnet Vædderen er det første af de 12 stjernetegn. En person med stjernetegnet Vædder er varm, passioneret og lidenskabelig med et højt aktivitetsniveau. Vædderen elsker nye projekter, og de er stort set altid på vej videre eller i gang med at starte noget nyt op. Vædderen er enormt handlekraftig, og det ligger i dens natur at handle hurtigt, nogle gange også før handlingen er tænkt helt til ende. Stjernetegnet Vædder har en stærk indre ild, og der skal meget til at slukke den, men noget, der i den grad kan slukke Vædderens ild, er et job, hvor den ikke får lov til at bruge og udfolde sine naturlige talenter.

Vædderen vil altså gerne frem i livet og har en virkelig god indre drivkraft. Det betyder, at den elsker individuelle sportsgrene, konkurrencer og fysiske udfordringer generelt. En Vædder er den fødte leder og er god til at sætte ting i gang. Hvis man overvejer at starte et nyt projekt op, så er det guld værd at have en Vædder med på holdet.

Folk med stjernetegnet Vædder elsker behageligt tøj, og stod det til Vædderen, havde den altid træningstøj på. Det er rart at have på, og man kan nemt bevæge sig, uden at noget strammer eller kommer i vejen for dens fysiske udfoldelse. Er man Vædder i stjernetegn, så er det ret sandsynligt, at man ikke bryder sig om inaktivitet og dovenskab. Vædderen kan heller ikke lide forsinkelser.

Læs også dagens horoskop her.

Vædderens styrker og udfordringer

Styrker
Vædderen er uden tvivl et af de mest beslutsomme stjernetegn og er langt fra bange for at træffe store og vigtige beslutninger. Vædderen er også modig, selvsikker, entusiastisk og optimistisk. En anden af Vædderens styrker er dens evne til at være ærlig. Vædderen siger sandheden, og man er ikke i tvivl om, hvor man har den. Som Vædder er man også god til at være bevidst om sit værd.

Udfordringer
En udfordring for Vædderen er, at den har tendens til at være utålmodig. Det hele skal helst foregå i et højt tempo, og det kan irritere den, hvis andre ikke kan følge med i dens tempo. Vædderen kan også have tendens til et lidt iltert temperament. Nogle gange skal der ikke særlig meget til, før en Vædder kommer helt op i det røde felt, og det kan virke voldsomt for omgivelserne. Til gengæld er de næsten altid lige så hurtige til at køle ned igen, og de bærer ikke nag.

Hvem passer Vædderen sammen med?

Vædderen passer godt sammen med andre de andre ildtegn, som er Løven og Skytten. Lufttegnene Vandmand og Tvilling harmonerer også godt med Vædderen. Dens descendant er Vægten.

Kilder: Astrology, Horoscope, Magichoroscope, Horoskopnet.