Hvordan er stjernetegnet Vægtens personlighed? Læs mere her.

Stjernetegnet Vægt: Det skal du vide om Vægten

Hvordan er stjernetegnet Vægtens personlighed? Hvad er Vægtens styrker og udfordringer, hvem passer Vægten sammen med, og hvad siger dagens horoskop? Læs med her.

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober

Element: Lufttegn

Stjernetegnet Vægt – på latinsk Libra – er det syvende tegn i dyrekredsen. Vægten er enormt stilfuld og har altid fingeren på pulsen, når det kommer til både mode- og boligtendenser.

På denne side kan du blive klogere på Vægten og dens personlighed. Hvad er stjernetegnets kendetegn, styrker og udfordringer, og hvem passer en Vægt sammen med? Måske er dit stjernetegn Vægten – og i så fald kan det være både underholdende og lærerigt at se, om stjernernes analyse passer på dig.

Vægtens personlighed

Personer med stjernetegnet Vægten har en fantastisk æstetisk sans, og de har naturligt flair for lynhurtigt at gennemskue, hvad det er smukt og skønt. Den behøver ikke engang at gøre sig umage. Vægten er også udadvendt, charmerende og en ægte diplomat.

En Vægt har en virkelig rummelig personlighed, og derfor har den ofte en stor og varieret vennekreds. Den er desuden meget social, og Vægten elsker at møde nye mennesker. Vægten er yderst diplomatisk, og det er virkelig vigtigt for den, at alle bliver behandlet lige. En Vægt vil med andre ord gøre alt, hvad den kan, for at retfærdigheden sejrer. Vægten vil kæmpe med næb og kløer for dem, den holder af, men det betyder også, at den engang imellem kan komme til at glemme sig selv og dens egne behov.

Personer med stjernetegnet Vægten søger harmoni i alle livets aspekter, og den har det bedst, når tingene er i balance. For en Vægt betyder det også, at den gerne vil tage sig godt ud, og Vægten har en unik evne til altid at have det der ‘effortless’ udtryk, som de fleste kun kan drømme om. Det gælder også i dens bolig, hvor alting bærer præg af Vægtens sans for smuk og stilfuld indretning. Vægten elsker desuden at dele med andre, og det gælder alt fra tøj og sko til oplevelser og gode restauranter.

Det er tydeligt, at en Vægt ikke bryder sig om uretfærdighed. Den kan heller ikke lide folk, der taler over hovedet på andre og ikke giver plads. Den kan heller ikke lide at være i situationer, hvor den skal vælge til eller fra – Vægten vil helst være med alle steder.

Læs også dagens horoskop her.

Vægtens styrker og udfordringer

Styrker
Vægten er rigtig god til at samarbejde, fordi den er så diplomatisk anlagt. Det gør også, at det er meget nemt at holde af en Vægt. Den har sjældent fjender og slipper afsted med mange ting, fordi den siger det på den helt rigtige måde. Vægten har en beundringsværdig retfærdighedssans.

Udfordringer
En Vægt kan have tendens til at være ubeslutsom og konfliktsky. Den kan også komme til at bære nag og have en del selvmedlidenhed. Vægten skal også huske på, hvad den selv vil, og ikke altid tilsidesætte sig selv.

Hvem passer Vægten sammen med?

Vægten passer godt sammen med de to andre lufttegn, Vandmanden og Tvillingen. Et godt match til Vægten er også Løven og Skytten. Vægtens descendant er Vædderen.

Kilder: Astrology, Horoscope, Magichoroscope, Horoskopnet.