Vil du gerne blive klogere på stjernetegnet Vandmanden? Så læs med her.

Stjernetegnet Vandmand: Det skal du vide om Vandmanden

Hvordan er stjernetegnet Vandmandens personlighed? Hvad er Vandmandens styrker og udfordringer, hvem passer Vandmanden sammen med, og hvad siger dagens horoskop? Læs med her.

Fødselsdag: 21. januar - 19. februar

Element: Lufttegn

Stjernetegnet Vandmand – på latinsk Aquarius – er det ellevte tegn i dyrekredsen. Vandmanden er en finurlig original, der altid er på jagt efter sandheden.

På denne side kan du blive klogere på Vandmanden og dens personlighed. Hvad er stjernetegnets kendetegn, styrker og udfordringer, og hvem passer en Vandmand sammen med? Måske er dit stjernetegn Vandmand – og i så fald kan det være både underholdende og lærerigt at se, om stjernernes analyse passer på dig.

Vandmandens personlighed

Personer med stjernetegnet Vandmand er originale, visionære, idealistiske og fællesskabssøgende. Et komplekst tegn, der rummer mange facetter og paradokser. For på den ene side elsker Vandmanden at indgå i fællesskaber, mens den på den anden side ikke har noget imod at være gruppens outsider.

Vandmanden følger dens egne regler og er på mange måder helt sin egen. Den brænder for humanitært arbejde, og den stræber altid efter at gøre en forskel for dem, der har brug for det. En Vandmand har derfor også mange mærkesager, og den er virkelig god til at engagere sig i samfundet. Ofte er Vandmænd intellektuelle, og de elsker videnskab. Vandmanden holder af at blive klogere, og den læser gerne mange bøgerog artikler for at opnå den ønskede viden. Den viden deler Vandmanden hellere end gerne ud af til alle, der vil lytte.

En Vandmand har mange venner, for den søger fællesskabet så meget, at den kan have svært ved at begrænse sin kærlighed til få mennesker. Den vil gerne være med alle steder. Vandmanden er social af natur og meget udadvendt, og det gør Vandmanden populær i vennegruppen – også selvom den ikke altid ønsker det. Vandmanden kan nemlig godt lide at være på tværs kun for at undgå at flyde med strømmen.

Vandmanden elsker at hjælpe andre og kæmpe for dens mærkesager. Den holder af at have intellektuelle samtaler, men er samtidig rigtig god til at lytte. Den bryder sig ikke om begrænsninger og kan heller ikke lide, når andre er uenige med den. Vandmanden har det også svært med brudte løfter og at være alene.

Læs også dagens horoskop her.

Håndplukket til dig

Vandmandens styrker og udfordringer

Styrker
Vandmanden går sine egne veje, er uafhængig af andre og har et stort hjerte, der brænder for de svage i samfundet. Vandmanden har en veludviklet kreativ side, som den bruger til alt fra kunst til diverse DIY’s. Den er god til at afvise kritik og går ikke op i, hvad andre tænker om den.

Udfordringer
Vandmanden kan have tendens til at løbe fra dens følelser, og så kan den være meget temperamentsfuld. En Vandmand kan også være kompromisløs og vil gerne have ret. Den kan virke belærende, og den kan være svær at blive klog på.

Hvem passer Vandmanden sammen med?

Et godt match til Vandmanden er de to andre lufttegn, som er Tvillingen og Vægten. Vandmanden passer også godt sammen med Skytten og Vædderen. Dens descendant er Løven.

Kilder: Astrology, Horoscope, Magichoroscope, Horoskopnet.