© iStock og Beauty Bear Vitamins

3 nemme tips til en sundere hverdag

En sundere hverdag kan betyde meget for din udstråling. Men det behøver hverken være kedeligt eller besværligt at huske på de gode ting i hverdagen.

Der findes utallige råd til, hvordan du optimerer dine hverdagsrutiner, så du får en lidt sundere tilværelse. Dog kræver det ofte den helt store omlægning af, hvilket kan virke uoverskueligt.

Derfor har vi her samlet tre simple tips, som ikke kræver det helt store at gennemføre. De gør det samtidig lidt sjovere at have en sundere hverdag, så alle kan være med.

1. Gem dine grøntsager

Ingen dag er komplet uden noget lækkert til maven. Hvis du gerne vil undgå alt for meget fedt og sukker, er det nemt at erstatte det med noget sundere og mindst ligeså velsmagende. Lav fx en brownie med avokado, så du får de naturlige fedstoffer fra frugten, men stadig tilfredsstiller din chokoladetrang. Eller tilføj frisk agurk eller skiver af grapefrugt til dit drikkevand, inden du stiller det på køl – det giver vandet en lækker, frisk smag.

2. Gør noget godt for kroppen

Det er ingen hemmelighed, at yoga gør godt for både krop og sind, så undervurdér ikke den gode virkning, det kan give at ty til den populære meditationstræning par gange om ugen. Det er godt for dine led og muskler, og det gavner dit sind at koble fra og fokusere på vejrtrækningen efter en lang dag. Og inddrager du et par veninder, bliver det lettere og sjovere at få gjort.

3. Gør det til en leg at tage dine vitaminer

Det er ikke alle, der er lige gode til at huske at tage sine vitaminer, men det kan gavne dit system med vitamintilskud. Desværre er det ikke altid, de smager lige godt.

Beauty Bear Vitamins vender op og ned på det hele, for de veganske vingummier indeholder naturlige smage og farver, og fås til hår, hud, negle og kulør – Beauty Bear Hair Vitamins, med smag af solbær, styrker og vedligeholder dit hår ved hjælp af mineraler og essentielle næringsstoffer. Beauty Bear Skin Vitamins plejer din hud indefra med bl.a. A-vitamin og Zink, og har en smag af hindbær. Beauty Bear Nail Vitamins, med smag af grønne æbler, giver dig næringsstoffer, som styrker dine negle og modvirker, at de flækker. Og Beauty Bear Tan Vitamins giver en gylden tone, og sørger for at beskytte huden mod solen*, mens de har en lækker smag af fersken.

Beauty Bears vingummi-vitaminer fås til én eller tre måneder pr. variant, og har dokumenteret virkning. Læs mere om vitaminerne på beautybear.dk eller via Facebook og Instagram på @beautybearvitamins.

*Beauty Bear Tan Vitamins er IKKE en erstatning for solcreme.