© @SZAZAYOLATES

3 ting, du bør forkæle dig selv med i efteråret

Vi går de kolde måneder og kortere dage i møde. Energien daler og du hungrer måske efter noget at se frem til på de mørke dage. Læs med her, hvor vi deler 3 ting, der gør de mørke dage lysere.

Fyld de mange mørke efterårs- og vinterdage op med noget der giver dig energi. Tag dine venner og familie under armen og forkæl dig selv med yoga, caféture og kulturelle hyggestunder.

Szazayolates
Du har måske set det smukke univers Szaza har skabt på hendes Szazayolates instagram? Szaza er certificeret Living Yolates instruktør og har åbnet op for hendes træninger i Post Services lokaler nær kastellet i København.

Living Yolates er en holistisk træningsmetode der kombinerer yoga, pilates, dans og meditation. Timerne starter med meditation, hvorefter kroppen langsomt bliver varmet gennem dans og bevægelse. Når kroppen er varm, går det over i et yoga flow efterfulgt af styrkende pilates. Hele denne kombination er med til at give din krop, sind og sjæl ny vital energi, lethed og vigtigst af alt; tid til selvkærlighed. SzazaYolates er en perfekt kombination af træning til efteråret, der har fokus på at bringe dig mere energi og overskud i de køligere måneder. Vi anbefaler at sidde klar på instagram søndag d. 16. oktober, hvor hun lancerer de næste træninger – de er nemlig populære og hele ventetiden værd!

Adresse: Jens Kofods Gade 1
Læs mere her.

Pshyce.café
Mati, som tidligere har kreaaeret smuk og smagfuld mad i over 3 år hos den hypede café Atelier September i indre by, er nu startet som head chef hos den nyligt åbnet café i Jægersborggade. Og her bliver der lavet holistisk mad, som plejer din krop, sind og sjæl. Der er fokus på psykisk og fysisk sundhed – helt perfekt til efteråret. Caféen lægger vægt på god kvalitet og gode råvarer, som de får leveret af Klippingegård, der dyrker smagfulde grøntsager. Derudover er de hurtigt blevet kendt for deres omelet, som vi her på redaktionen drømmer om til enhver morgenmad og frokost. Alt i alt en perfekt efterårsaktivitet, der giver energi og velvære til kroppen i de kolde måneder.

Adresse: Jægersborggade 41
Læs mere her.

© @DESIGNMUSEUMDANMARK

DESIGNMUSEUM DANMARK
Det for nyligt nyrenoverede Designmuseum på Bredgade i København er den perfekte efterårs aktivitet. De smukke lokaler huser hele 9 forskellige udstillinger til enhver design interesseret smag. Vi anbefaler at tage forbi udstillingen: Formens magi. Her kommer man med på rejsen indenfor i dansk designs kendte værker – en anderledes udstilling, som er inddelt i tematiske rum. Formens magi indebærer billedkunst, skulpturer, arkitektur og scenekunst. Derudover taler den ind i den danske kulturarv, som viser smukt håndværk.

Udover de mange udstillinger man kan gå på jagt i, har Designmuseet en café hvor kaffen kan nydes. Den smukke have er også et besøg værd – og så er der selvfølgelig en design-shop, du ikke må misse.

Adresse: Bredgade 68
Læs mere her.