© Polina Vinogradova

4 genveje til en smuk sommerkrop

Kosten, træningen, behandlingen og produktet. Costumes bidragsyder, Sara Maria Dyrberg, guider til fire effektive metoder, som sikrer en sund og flot sommerkrop

Hurra, så er sommerferien i gang, hvilket er lig med mere tid til at forkæle dig selv. Jeg anbefaler disse fire ting til at få en sundere og flottere sommerkrop:

Træningen

Nu hvor sommeren endelig er her, men solen strejker, anbefaler jeg at træne i den lækreste 38-40 graders sommervarme, indendørs. Vær ikke “bange” for at træne i et opvarmet lokale, hvis du har hørt at luften skulle blive kvælende, men glæd dig til at prøve Bikram, Heat suspension eller Heat Mobility med nogle af Københavns mest kompetente trænere i The Wolfpack Gym.

Centret, der kun har været åbent i knapt et år, har et særligt klimaanlæg, der tilfører ilt under hele træningen, mens C02 bliver udsluset. Luften forbliver frisk og man undgår den sædvanlige hovedpine, der desværre ofte følger med en times intens svedtræning i et indestængt træningslokale.

Tjek hjemmesiden ud her (men pas på, for du går aldrig tilbage til dit almindelige træningscenter igen):Thewolfpackgym.dk

© Polina Vinogradova / Privatfoto

Kosten

Nulstil din krop med en tre dages økologisk juicekur fra Juicy. Kuren er benhård, men hurtigt overstået, og når du er i mål, har du det fantastisk. Sukker- og kaffeafhængigheden ryger, du bliver fuld af energi og motivationen til at leve sundt er i top.

Læs om mine oplevelser på min juicekur her.

Behandlingen

Min mest populære behandling i sommerhalvåret, er Bindevævsmassage med Cupping. En fantastisk måde at få renset bindevævet på, få blødere hud, mindske buler og cellulite og komme hævede, væskefyldte ben til livs. Du vil føle dig lettere og sundere, og din hud bliver spændstigere og glattere.

Læs mere om behandlingen her.

Produktet

Tromborgs Cellulite serum kan, hvad den lover og er fantastisk til at booste effekten af cupping-behandlingen. Den reducerer antallet af fedtceller under hudens overflade, og fedtcellernes størrelse formindskes. Huden vil fremstå synligt glattere, opstrammet og mere spændstig.

Jeg anbefaler, at du bruger den morgen OG aften, 14 dage i træk. Gør dig selv den tjeneste at være konsekvent, for at sikre den maximale effekt, så sløs ikke med at springe dage over.

Du kan læse mere om serummet på Tromborg.com.

Hav en fantastisk sommer!

Ugens klumme er skrevet af model og grundlægger af Nui Cph, Sara Maria Dyrberg – læs mere om Sara her.