4 tips til en sund oktober måned

Bliv inspireret til, hvordan du bliver sundere i oktober. Der er alt fra en ansigtsbørste til proteinshakes på listen

Sund i oktober måned | © Philosophy Magazine
1 / 5

Efteråret er over os, og mere tid indendørs er oplagt til at fordybe sig i en bog, fylde rummet med dejlige dufte og begynde dagene med at børste ansigtet og en sund proteindrik.

Læs med herunder, hvor vi har samlet fire sunde tips til din oktober måned.

Sund i oktober måned | Ansigtbørste Kamameju
2 / 5

1. Tør du børste?

Det kan du roligt gøre, for hvis du har oplevet, hvor meget dine lår værdsætter en omgang tørbørstning, så glæd dig til at prøve Karmamejus nye børste til ansigtet.

Din hud vækkes til live, når du forsigtigt stryger børsten over ansigtet og halsen og dermed stimulerer blodcirkulationen. Med tiden skulle det også give huden mere fasthed.

Den nemmeste og mest behagelige morgengymnastik, man kan forestille sig.

Face brush 01, Karmameju 299 kr.

Sund i oktober måned | Ansigtsmist Jurlique
3 / 5

2. Øget velvære

Jurlique blev grundlagt på en overbevisning om, at naturen har en helbredende kraft. Derfor er aromaterapi en vigtig del af deres holistiske tilgang til hudpleje.

Nu har mærket udvidet sortimentet med tre nye aromaterapi-mists til ansigtet, kroppen eller rummet, der med en blanding af æteriske olier øjeblikkeligt kan ændre dit humør. Den ene virker opløftende, den anden får dig til at slappe af, og den tredje skaber balance.

Balancing blend aromatherapy mist, Jurlique 195 kr.

Sund i oktober måned | Din skønhed
4 / 5

3. Din skønhed

Skønhedsekspert, kosmetolog og indehaver af klinikken Dollface i København, Lillie Gitte Østergaard, har netop ramt hylderne med det ultimative hudleksikon. I bogen Din Skønhed får du ærlige svar på alle dine hudproblemer – hvad der virker, og hvad der bestemt ikke gør.

Glæd dig til at blive klogere på alt fra kosmetisk akupunktur og botox til hormonel balance og økologi.

Din skønhed af Lillie Gitte Østergaard, Peoples’ Press 250 kr.

Sund i oktober måned | Proteinshakes | Proteinpulver
5 / 5

4. Proteinshakes

Proteinshakes er ikke kun til muskelbundter og kvinder, der løber maraton. Nourishing protein fra Elle Macphersons helsemærke indeholder økologiske ingredienser fra ærter, mælkebøtter og brune ris, som stabiliserer dit blodsukker og giver mæthedsfornemmelse.

Drik pulveret i et glas vand, eller blend det med mandelmælk og en banan for et sundt mellemmåltid. Fås også med chokoladesmag, hvis det er mere dig.

Nourishing protein vanilla, The Super Elixir 649 kr.

Mere om Sundhed? Få Costumes nyhedsbrev