© Magnum / Wenn.com

6 ting, der afslører, om du er afhængig af sukker

Lader du dig kontrollere af din sukkertrang? Læs med, og find ud af, om du (også) er afhængig af sukker

Mange af os har svært ved at kvitte sukker, fordi vi har vænnet kroppen til et dagligt sukkerkick – eller fem. Er du også fanget i sukkerfælden? Læs med, og tæl, hvor mange af de nedenstående scenarier der passer på dig.

1. Morgenstund har sødt i mund

Allerede tidligt på dagen kalder din krop på noget sødt. Et par skefulde sukker på dine havregryn er derfor ikke et sjældent syn, hvis du da ikke lige vælger at nappe en chokolade-croissant på vej til job.

2. Dit humør svinger

Klokken er 20 minutter over lavt blodsukker. Din sukkertrang er helt ustyrlig og bønfalder dig om at frekventere din lokale stamkiosk. Du ender med at bukke under for en flaske af din yndlingssodavand, og dit humør er i top. Lige indtil et par timer senere, hvor du igen har abstinenser.

Klik her for at få gode opskrifter på sukkerfri kager fyldt med smag.

3. Alenetid = snacktid

Ud over papirklips og kuglepenne gemmer din skrivebordsskuffe på et hemmeligt arsenal af slik og chokolade, som du fråder i det skjulte.

4. Du æder rub og stub

Egentlig ville du kun have spist en enkelt skumbanan, men én blev til to, som blev til tre, som på forunderlig vis blev til hele posen.

5. Nu er det også slut!

… lover du dig selv hver gang, det går op for dig, at du endnu en gang har slugt en pose slik uden at nyde den.

6. Væk med beviserne

Du har svært ved at indrømme, hvor meget slik du egentlig spiser og hvor ofte. Du kan også finde på at gemme karamelpapir og kageposer af vejen derhjemme, så din kæreste ikke finder ud af, hvor meget du har guffet.