© Bøjlund

Alice Rosenkrantz Stadil: "Dufte er en af de sanser, der knytter flest minder til sig"

For Alice Rosenkrantz Stadil har dufte en helt særligt plads i hverdagen. Mød hende her, og hør, hvordan hun sørger for sig selv i en tætpakket tilværelse.

"Hver aften drypper jeg lavendeldråber på børnenes, Christians og mine puder – det giver sådan en skøn atmosfære at sove i."

En ren duft, der er rolig og simpel. Sådan siger Alice om parfumen White Tea fra Elizabeth Arden, der er favoritduften i serien White Tea Collection.

© Elizabeth Arden

Hvordan bruger du dufte i din hverdag?

For mig er dufte meget personlige, og jeg har brugt de samme to dufte de sidste 10 år, tror jeg. Dufte er jo en af de sanser, der knytter flest minder til sig, så hver aften drypper jeg lavendeldråber på børnenes, Christians og mine puder – det giver sådan en skøn atmosfære at sove i. Og så håber jeg på, at det giver dem gode drømme.

Elizabeth Arden har netop lanceret den nye White Tea Mandarin Blossom til kollektionen. Har du en favorit?

Jeg er mest vild med den klassiske White Tea duft. Det er en ren og ret fin duft, hvor der ikke sker for meget.

Hvilke stemninger og minder forbinder du med den duft?

Det er lidt sådan, jeg selv ville beskrive min duft: lidt af træ, gran og skovbund. Jeg er normalt ikke så vild med søde dufte, men den her er rolig og simpel, hvilket jeg virkelig godt kan lide.

White Tea Mandarin Blossom er den nyeste duft i Elizabeth Ardens serie, White Tea Collection, der kombinerer sød mandarin, hvid te og varm, sensuel musk.

© Elizabeth Arden