
Sådan undgår du, at en avocado bliver brun
Så snart du har skåret en avocado over, går der ikke længe, før den bliver brun i overfladen. Se, hvordan du undgår brune avocadoer
AfMmmm ... Få ting kan måle sig med avocadoens cremede konsistens og delikate smag, men sommetider har man kun lyst til at spise en halv – og så går der ikke lang tid, før den anden halvdel bliver brun.
Heldigvis findes tips og tricks til, hvordan du bevarer avocadoens grønne farve. Vi har gennemsøgt internettet for de tre bedste af salgsen.
1. Friskskåret løg
Hvis du lægger den halve avocado i en lufttæt beholder sammen med et kvart friskskåret rødløg, holder avocadoen sig grøn et par dage ekstra.
2. Olivenolie
Kom en smule olivenolie på avocadoens grønne lag, og læg den derefter i en lufttæt beholder, som du stiller i køleskabet.
3. Citronsaft
Dryp citronsaft på avocadoens grønne overflade, og pak den ind i madfolie, som sørger for at holde saften inde.