© Thought Catalog

Sådan undgår du, at en avocado bliver brun

Så snart du har skåret en avocado over, går der ikke længe, før den bliver brun i overfladen. Se, hvordan du undgår brune avocadoer

13. januar 2019 af Dorte Duborg

Mmmm ... Få ting kan måle sig med avocadoens cremede konsistens og delikate smag, men sommetider har man kun lyst til at spise en halv – og så går der ikke lang tid, før den anden halvdel bliver brun. 

Heldigvis findes tips og tricks til, hvordan du bevarer avocadoens grønne farve. Vi har gennemsøgt internettet for de tre bedste af salgsen. 

1. Friskskåret løg

Hvis du lægger den halve avocado i en lufttæt beholder sammen med et kvart friskskåret rødløg, holder avocadoen sig grøn et par dage ekstra.

2. Olivenolie

Kom en smule olivenolie på avocadoens grønne lag, og læg den derefter i en lufttæt beholder, som du stiller i køleskabet. 

3. Citronsaft

Dryp citronsaft på avocadoens grønne overflade, og pak den ind i madfolie, som sørger for at holde saften inde. 

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste