Gif bekæmper stress
© Self.com

Denne afslappende gif bekæmper stress

Enkelt, men effektfuldt. Er du stresset? Og synes du, at hverdagen virker uoverskuelig? Bliv øjeblikkeligt blive afslappet her, når du ser dette billede bevæge sig

Vi kender allesammen til, at hverdagen kan virke hektisk og uoverskuelig. I disse perioder kan det være ekstra svært at få slappet helt af.

På Costume har vi tidligere præsenteret verdens mest afslappende sang samt råd til, hvordan du får en afslappet tilgang til livet.

Nu er turen kommet til en ganske simpel gif, der eftersigende bekæmper stress.

Åndedræt

Den afstressende gif indeholder nemlig en enkel vejrtrækningsøvelse, som beroliger dig med det samme. Effekten skyldes, at åndedrættet er en af de vigtigste kilder til at slappe af i en hektisk hverdag.

Mindfuld GIF

Gif'en starter som en lille prik, der bliver til en trekant, som til sidst omsluttes af en firkant. Herefter samler den sig til en ottekant, inden det hele kollapser sig sammen igen til en lille prik og starter forfra.

Idéen med gif'en er at trække vejret ind, som formerne udvider sig – og omvendt trække vejret ud igen, når de samles.

Selvom den menneskelige krop er programmeret til at trække vejret, uden at vi selv tænker over det, kan vi i pressede perioder komme til at have en hektisk, kort vejrtrækning, hvilket har en negativ indvirkning på stressniveauet.

Dybe vejrtrækninger, som gif'en fremprovokerer, kræver, at vi bremser op, udvider vores ind- og udåndinger og således bringer mere ilt til vores hjerne og krop, så vi finder ro.

Prøv den selv lige her:

Mindfuldness GIF
© Self.com