© Anna Stokland / Unsplash.com

Denne drink er den bedste at bestille på en date

Det er desværre ikke vores favoritdrink, der er bedst på en romantisk date. Her er drinken, som får den mest charmerende side frem i dig

Du kender formentlig til, at forskellige typer alkohol kan påvirke dig på forskellige måder. Nu er der ny forskning, som påviser de forskellige former for alkohols varierende effekt.

I undersøgelsen fra the British Medical Journalhar forskere analyseret resultaterne fra et datasæt med næsten 30.000 deltagere. Resultaterne viser en klar sammenhæng mellem, hvilken type alkohol, du drikker, og de følelser, du fortrinsvist kan mærke.

Men hvilken slags alkohol er så bedst til forskellige situationer? Nedenfor er resultaterne af undersøgelsen.

Stærk spiritus

Undersøgelsen viser, at hård alkohol som vodka, gin og whiskey vækker i nogen grad vækker negative følelser, der virker meget voldsomme. Hele 30 procent af forsøgspersonerne følte sig mere aggressive, 28 procent følte sig rastløse og 22 procent blev tårevædede.

Dog var resultaterne ikke kun negative, da 58 procent fik mere energi, 59 procent følte sig mere selvsikre og 42 procent mere sexede. Det gør den hårde spiritus ideel til en romantisk aften, da undersøgelsen viser størst sandsynlighed for at forstærke positive følelser.

Vin og øl

De forsøgspersoner, der drak vin og øl, blev fortrinsvist afslappede og søvnige. Hele 53 procent følte sig afslappede af at drikke vin, hvor 50 procent følte det samme ved at drikke øl. Selvom de fleste foretrækker et glas rødvin på en romantisk date, er det sandsynligt, at drikken vil gøre dig døsig, hvilket var tilfældet for hele 60 procent af forsøgspersonerne.

Overordnet viste undersøgelsen, at alkoholen fortrinsvist vækkede følelser hos de kvindelige deltagere, dog med undtagelse af aggression, der i højere grad blev observeret hos mændene.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF