Denne makeup holder huden ren under træning

Har du hørt om det nye, længe ventede tiltag, der sparer dig for urenheder efter træning?

© Anna Stokland
1 / 5

Hold dig skøn – og hold alt på plads under træningen med nyheder fra Clinique og Nike, rens ud med planter, og få nem og overskuelig hjælp til en sundere hud med et nyt kosttilskud.

Planten Philodendron Xanadu renser luften med sine grønne blade.
2 / 5

Rens ud

Planter gør ikke bare stuen – og dine Instagram-billeder – pænere, de har også en langt vigtigere og rensende funktion.

Ifølge studier foretaget af Nasa kan en stueplante fjerne op til 87 procent af de forurenede partikler i luften på kun 24 timer, hvor den mest luftrensende plante bærer det knap så mundrette navn: Dværgdaddelpalme.

Hjemmets grønne accessories skulle også være med til at øge din koncentration og produktivitet med op til 15 procent. Så måske en potteplante eller to på kontorets skrivebord også er en god idé.

CliniqueFit priser fra 125 kr.
3 / 5

Workout makeup

Det er navnet på en matterende foundation fra den nye CliniqueFit-serie, der består af makeup og hudpleje beregnet til træning.

Og nej, du kommer ikke i bedre form af CliniqueFit, men vil du gerne holde huden ren under din træning eller efterfølgende dæmpe de blussende kinder, er disse produkter en hjælp.

Serien byder blandt andet på mascara, der lover at holde i op til 24 timer, matterende ansigtscreme og en gullig banana-powder med antioxidanter, som dækker rødmende hud.

Hair & nails beauty 99 kr. og Daily skin beauty 99 kr. Begge fra Silver line by Fitness Pharma
4 / 5

Skøn indefra

Vil du have smuk og sund hud, er indholdet i din cremekrukke ikke den eneste vej. Kerner, avocado, fed fisk og masser af grøntsager giver endnu smukkere hud, men i en travl hverdag kan det være svært at huske, og så er det rart med nem hjælp fra et kosttilskud, som nu også kan købes i dit lokale supermarked.

Det nye tilskud Silver line kombinerer det bedste fra sundhedens og skønhedens verden med fiskeolier, vitaminer, argan- og hvedekimolie. Hver pakke indeholder en dagsration på en tablet og to olieholdige kapsler fordelt i blisterpakninger på alle ugens dage, så du ikke kommer til at springe over – smart.

Sports-bh Nike 400 kr.
5 / 5

Fast hold

Dyrker du meget sport, er en god sports-bh uundværlig, i hvert fald hvis du vil bevare en fast barm. Bh’en skal støtte, når træningen er meget aktiv, men må ikke stramme og genere, når du er i dyb koncentration under planken eller under den afsluttende udstrækning.

Her kommer Nikes nye Motion adapt-bh ind i billedet. Takket være et nyt materiale føles stoffet behageligt og elastisk, når kroppen er stille, men det ‘låser’, når du er i bevægelse.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF

Mere om Sundhed? Få Costumes nyhedsbrev