Denne vingummi kan give dig et sundere hår: sund i marts
© Victor Jones

Denne vingummi giver et kraftigere hår

En ny superfruit, en te, der giver bedre nattesøvn, og vingummivitaminer til håret. Få et overblik over månedens bedste sundhedstips

Fyld vitamindepoterne op med en ny superfruit, mens du venter på, at foråret titter frem. Nyd en kop afslappende te inden sengetid for en bedre nattesøvn, bliv inspireret til nye skønne salater i køkkenet, og få et mere glansfuldt og sundt hår med vingummivitaminer.

1. Spis grønt til

Glem alt om halvkedelig iceberg og frosne ærter, og glæd dig i stedet til en velsmagende regnbue af sunde salater, der får mundvandet til at løbe på de fleste. I den nye bog Salatfabrikken får du 40 opskrifter serveret – og de er alle nemme at gå til.

Salaterne er tilberedt med fiberholdige grøntsager, sunde fedtstoffer fra eksempelvis olier, nødder og kerner eller vitaminrige frugter, der gør dem til et sundt og mættende indslag i aftensmåltidet.

2. Sov godt

En god nattesøvn er guld værd, men en travl hverdag kan nemt påvirke søvnen – og dermed også dig og din krop. The Super Elixir Sleep Welle Tea hjælper dig på vej.

Nøgleingredienserne i teen fra WelleCo er lægeplanten baldrian, der har en afslappende effekt og er kendt for sin evne til at modvirke søvnløshed, humle, som dæmper uro i kroppen, og skjolddrager, der ligeledes har en beroligende effekt, som din nattesøvn vil nyde godt af.

Drik en kop lige inden sengetid i travle perioder, træk vejret dybt, og luk øjnene.

3. Superfruit

Giv din krop et vitaminboost med baobab – den næste i rækken af superfruits, som du ikke må gå glip af. Baobab-pulver kommer fra frugten på det afrikanske baobabtræ, og det indeholder seks gange så mange C-vitaminer som appelsiner og dobbelt så meget kalk som mælk og er derudover spækket med B-vitaminer, magnesium, jern og masser af antioxidanter.

To-fire teskeer om dagen gør dig godt, og den milde citronagtige smag gør pulveret lækker ovenpå din yoghurt om morgenen, blendet i en smoothie eller mikset med varmt vand og et stykke citron.

4. Vingummivitaminer

Takket være Kim Kardashian, Kylie Jenner og Vanessa Hudgens har SugarBearHair for længst erobret de sociale medier, og nu kan de små vitaminbamser endelig fås i Skandinavien.

Vingummierne lover et smukt og sundt hår og indeholder blandt andet A-, C-, D-, B6- og B12-vitamin, der nærer håret og styrker elasticiteten, og biotin, der får håret til at vokse hurtigere og gør det kraftigere. Snup en vitaminbamse to gange dagligt, og glæd dig til at se en forskel efter tre måneder.