træningstøj til yoga, håndsæbe, ledningsfrie høretelefoner og sød saft
© Anna Stokland

Derfor er birketræet godt for dig

Stilfuldt træningstøj, smarte høretelefoner, en saft med smag af sommer, og en håndsæbe, der giver den blødeste hud. Her er sensommerens bedste sundhedsnyheder

Ledningsfrie høretelefoner er gode til træning
© PR

1. Smart tilbehør

Almindelige høretelefoner fungerer fint i hverdagen, men når musikken skal med i træningscenteret, bliver det pludselig lidt af en udfordring med telefon, ledninger og avancerede udfoldelser på måtten eller stepmaskinen. Her kan det betale sig at investere i et par ledningsfri høretelefoner med Bluetooth, som for eksempel modellen Jakan fra Urbanears. Jakan byder på 12 timers ledningsfri musik eller opkald fra telefonen, der kan styres via en knap på høretelefonerne – men selvom de smarte høretelefoner gør det nemmere at snakke i telefon under træningen, behøver du jo ikke tage opkald, når du er allerbedst i gang med en hæsblæsende spurt på løbebåndet.

Behageligt træningstøj fra Filippa K er velegnet til yoga
© PR

2. Træn med stil

Gør din træning lidt mere behagelig med det lækre træningstøj fra Filippa K. Tøjet gør det nok ikke nemmere at komme i form, men måske bliver det lidt lettere at finde motivationen, når eksempelvis yogaøvelserne udføres i de lette leggings eller den bløde og meget pæne sportsbh.

Lækker og sød saft fra birketræer
© PR

3. Sød saft

Er du allergiker, figurerer birketræet formentligt ikke på listen over dine favorittræer, men birken kan faktisk meget mere end at give røde øjne og løbende næse i pollensæsonen. Saften er nemlig rig på aminosyrer, C-vitamin, kalium, zink og magnesium, og nu gør et nyt økologisk mærke, Innate, det lidt nemmere at få det gode fra den søde birkesaft. Innates Organic infused water smager friskt med vand fra alperne, birkesaft, frugter og bær, og den fås i en fin dåse, som er fremstillet med tanke på miljøet i genanvendeligt, fsc-certificeret pap, så du kan slukke tørsten med god samvittighed.

Diptyques er en luksus sæbe fra Eau des sens-serien
© PR

4. Ren luksus

Udsmyk dit badeværelse med den flotteste hånd- og kropssæbe, som netop er blevet tilføjet Diptyques populære Eau des sens-serie. Geléen skummer let og giver den blødeste hud med en kombination af appelsinblomst, enebær og æteriske olier, der får dig og badeværelset til at dufte skønt.