© Anna Stokland

Det bedste tip til at undgå vabler

Det er super simpelt, koster dig ikke en krone – og du vil slå dig selv oveni hovedet for, at du ikke allerede kendte det ...

Slip for vabler – sådan

Du kender sikkert udfordringen: Du vil gerne have dine nye yndlingsstiletter på – de vil nemlig fuldende dit look som intet andet stykke fodtøj kan. Men: De gør så fandens ondt at gå i, at du næsten ikke kan overskue situationen.

Ja, fashion struggles er der nok af – og det er der heldigvis også af smarte tricks til, hvordan du kommer problemerne til livs. Især er dette virkelig simple, men effektive tip til, hvordan du undgår vabler og sår efter en dag på farten i dine høje sko så godt, at du bliver nødt til at lære det og ikke mindst dele det med alle dine veninder ...

Det skal du bruge: Din deodorant – både spray og stick-varianter fungerer

Sådan gør du: Før du smutter i dine killer stilettos, så skal du, ifølge Purewow.com, komme en omgang deodorant på foden. Enten sprayer du lidt på eller kører din stick op og ned ad hælen, tåspidserne, siden af foden eller hvor end skoene nu klemmer.

Derfor virker det: Deodorant er designet til at absorbere sved. Sved er den primære årsag til, at du får vabler, fordi sveden får dine fødder til at bevæge sig ganske lidt inde i skoene, hvilket får din sarte hud til at gnide sig mod skoens inderside – med vabler som slutresultat. Ingen sved – ingen vabler. Smart, ikke?