Ingefær shot
© Unsplash.com // Anna Stokland

Dette shot er det sundeste

Ingefær, hvedegræs, æblecidereddike. Der finde et utal af superfoods og kost-supplementer, der alle indeholder skønne fordele. Men hvilket shot er det sundeste?

Et lille dagligt shot, der er spækket med vitaminer, forbedrer sundheden hos de fleste.

Med den forøgede fokus på sundhed er markedet for de hurtige og vitaminrige shots eksploderet. Vi nævner i flæng: ingefær-, hvedegræs, æblecidereddike-, havtorn- og aroniashots. Listen er lang og udvider sig konstant, men hvilket shot skal du række ud efter, hvis du vil have flest fordele?

Ifølge sundhedscoach og ejer af sundhedsinitiativet Raw Generation, Jessica Rosen, er der et shot, hvis fordele overstiger alle de andre: ingefærshottet.

“Ingefær er et af de mest antiinflammatoriske superfoods og immun-boostere, der findes,” fortæller Rosen til Wellandgood.com.

Ingefær shot

Ingefærshottet er det sundeste, der har flest gode fordele.

© Pexels.com

Ingefær kommer med en lang række sundhedsfordele; Det booster immunsystemet, hjælper fordøjelsen, bekæmper infektion, forøger stofskiftet og regulerer dit blodsukker.

Der er altså masser af grund til at indtage et ingefærshot – og gerne hver dag. Find den bedste opskrift på et ingefærshot her.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF