© Wenn.com

Dit smil afslører alt om din sundhed

Har du også tænkt over, hvor meget dit smil i virkeligheden afslører om dig og din sundhed?

Har du tænkt over, hvor meget dit smil i virkeligheden afslører om dig og din sundhed? Så bør du helt sikkert læse med her!

Det er klart, at dine tænder ikke skal være brune og ulækre. Men andre ting betyder faktisk langt mere, end du måske lige er klar over.

Ligesom du vil smøre creme på kroppen og i ansigtet, så er det lige så vigtigt med en tur til tandlægen.

Dine tænder er faktisk hele dit ansigt

Ja, den er god nok. Det kan være fuldstændig ligegyldigt, om din hud er flot og du netop er hjemvendt fra frisøren. Hvis dine tænder er grimme, overskygger det alting. Har du eksempelvis tænkt over, hvor meget din kaffe og te misfarver dine tænder? Faktisk er det en god idé altid lige at have en tandbørste i tasken.

Stress misfarver dine tænder

Og særligt kvinder har det med at stresse, viser undersøgelser. Og det kan faktisk nemt føre til, at man skærer tænder om natten. Det ødelægger emaljen – som aldrig kan genoprettes igen.

Meditation og ansigtsmassage kan gøre mere, end du tror. Prøv det af!

Husk tandtråd

Du har sikkert hørt før. Men det er altså ikke for sjov. Der sætter sig mikroskopiske bakterier mellem tænderne – og de skal altså væk. Brug tandtråd minimum én gang om dagen.

Plej dine læber

Flossede læber får dine tænder til at se uhygiejniske og grimme ud. En læbepomade vil gøre underværker.

Glem ikke tandlægen

Du tænker sikkert ikke over det, men et besøg hos tandlægen gør underværker for dine tænder. Her bliver dine tænder både og renset og vasket, og tandlægen efterlader intet snavs.