Få meget stærkere og tykkere hår med nyt kosttilskud

Spis smagfulde vingummier – og få tykt hår! What's not to like?

Kosttilskud til håret, udrensende alger og basisk læskedrik
1 / 5

Gør din januar endnu sundere med tilskud fra den udrensende alge chlorella, imens fordøjelsen forbedres med ny basisk drik fra Frankly Water. Ligeledes byder januar også på en innovativ tandbørste til dig, som gerne vil passe på tænderne og skære ned på besøgene hos tandlægen, alt imens du kan nyde et smukkere og stærkere hår takket være et nyt kosttilskud. Bliv endnu klogere på januars bedste sundhedsnyheder her.

Psst ... Her er 3 fødevarer, som gør dig mere sulten end mæt

 Rene alger
2 / 5

Rene alger

Ferskvandsalgen Chlorella pyrenoidosa er mere aktuel end nogensinde, efter man har opdaget, hvor skadelig forurening er for hud og helbred. Algen renser nemlig det miljø, den befinder sig i, hvilket også gør sig gældende i kroppen, hvor den bortleder ophobede a aldssto er. Samtidig har den grønne alge også et højt indhold af klorofyl, aminosyrer, proteiner, mineraler og vitaminer, der har en afgiftende virkning på kroppen. Det kan ses på huden og mærkes i form af mere energi og et styrket immunforsvar. Et ægte superfood, som nu også kommer i en økologisk udgave.

Chlorella, Chlorella den grønne perle 360 økologiske tabletter for 295 kr.

Afbalanceret læskedrik
3 / 5

Afbalanceret læskedrik

I samarbejde med Aarstiderne har Frankly Juice lanceret Frankly water, som består af dansk postevand tilsat økologisk saft med smag af citron eller rød grape. Ud over at smage godt har drikken en balancerende funktion på din indre pH-værdi, da den optages basisk i kroppen. Manges kost består nemlig overvejende af syreholdig mad såsom kød, æg og mejeriprodukter, og det kan medføre ubalance i tarmene, så kroppen har brug for et basisk modspil.

Frankly water, Frankly Juice 22 kr. Find forhandler her.

Afslørende tandpleje
4 / 5

Afslørende tandpleje

Vi er nok mange, der ikke altid er lige grundige med tandbørsten, men det kan medføre huller og tandsten – og dyre tandlægeregninger. Den nye tandbørste fra Oral-B gør det lidt lettere at få børstet alle flader, da dens digitale sladrefunktion giver ny og afslørende indsigt i dine børstevaner. Via en app taler tandbørsten sammen med din telefon, som straks lader dig vide, hvilke tænder du springer lidt for let henover.

Oral-b genius rose gold, Oral-B hos Elgiganten.dk 1.799 kr. (før: 2.699 kr.)

Vildtvoksende lokker
5 / 5

Vildtvoksende lokker

I januar tager mange ekstra vitaminpiller i forsøget på at holde de irriterende vinterforkølelser fra døren, og hvorfor ikke gå efter nogle, der også har forskønnende fordele. Hair gummies fra HairLust styrker med et indhold af a-, b-, c- og d-vitamin, biotin og selen både helbred og hår. Ifølge HairLust oplever hver tredje kvinde hårtab – mange allerede i midt-30’erne, og er håret begyndt at tynde ud, giver et indtag af de rette næringsstoffer fornyet aktivitet i hårsækkene. Tilskuddet fås i almindelig pilleform eller som søde vingummier, så du kan tygge dig til smukkere hår.

Hair growth formula, HairLust 249 kr.