Sund i august

Få smuk hud med dette kinesiske skønhedsritual

Rul dig til en fastere og mere glødende hud, gør fødderne klar til sandaler og strandture med en plejende fodmaske, og drik en skøn kop kokoste

Lækker kokoste, en maske til dine fødder og en jaderulle. Der findes utallige behandlinger, der booster din hud og giver dig en smuk glød. Vi anbefaler her nogle af de bedste ting, du kan gøre, for at forkæle dig selv fra top til tå.

1. Skin feeding

Skønhed kommer både inde- og udefra, og en sund hud hænger unægteligt sammen med vores livsstil. Mangler din hud glød, din krop energi, og føler du, at dit indre ikke helt er i balance, så er Amazing Spaces nye Skin feeding programme noget for dig. Det er et individuelt sammensat forløb over tre måneder med fokus på d–tox, d–age og d–stress. I pakken er inkluderet tre behandlinger, et kostprogram og et hjemmeplejekit med masser af vitaminer, antioxidanter og mineraler. Under hele forløbet følges du af en diætist, der sikrer, at din hud får, hvad den har brug for i jagten på både indre og ydre skønhed.

Amazing Space, Skin feeding programme 3.995 kr.

2. Kokoste

Kokosvand er dejligt om sommeren. Det er kokoste også. Økologiske Supertea, der henter sin inspiration fra de ældgamle asiatiske te–traditioner, har netop lanceret en grøn te med fintmalede kokosflager, hvilket giver en skøn, sød og blid smag af kokos. Nyd teen varm, eller sæt en kande på køl til varme dage – eller prøv også den klassiske grønne te, som også har mange sunde fordele.

Supertea, green tea coconut organic hos helsam.dk 49 kr.

3. Bløde sommerfødder

Sol, sand og saltvand udtørrer huden – også på fødderne, og det kan være et trist syn i et par smukke sommersandaler. Forkæl dine fødder med Miquras nærende fodmaske, der med mandelolie og shea butter fugter og plejer, mens lavendel lindrer hævelser efter en lang og varm dag. Start altid med at vaske fødderne, og tag derefter en fodmaske på hver fod. Lad den slutte tæt om anklerne, og fjern den efter tyve minutter.

Fodmaske, Miqura fem stk. hos helsam.dk 225 kr.

4. Rul med jade

Hvis du endnu ikke har fået fingrene i en jaderulle eller en gua sha, er det på tide, at du anskaffer dig en. Jaderullen har været en fast del af kinesiske skønhedsritualer i årtusinder, og det er der flere gode grunde til. Ruller du jævnligt, hjælper jaderullen med til at fjerne affaldsstoffer, reducere hævelser, tone ansigtsmuskulaturen og stimulere bindevævet og blodcirkulationen, hvilket giver huden en smuk glød. Rul mindst et par gange om ugen og gerne hver dag på ren og tør hud eller i en plejende kombination med din favoritansigtsolie.

Jaderulle hos ilovebeauty.dk 399 kr.

ALT DET DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF