Her er vibratoren, der garanterer dig den bedste orgasme

Sex og særligt sexlegetøj til kvinder har med selfcare-bølgen fået fornyet fokus, og særligt denne vibrator løber i øjeblikket med al opmærksomheden.

Ord som self love og selfcare nåede nye højder under corona-pandemien og den dertilhørende isolation og lockdown. Dét at tage vare på eget mentale helbred er vigtigere end nogensinde.

Gør noget godt for dig selv, og tag hånd om din egen orgasme. I takt med at self care-bølgen er vokset, er antallet af sexlegetøjsudbydere også taget til, og du kan nu købe vibratorer og dildoer hos flere skønhedsforretninger og sågår på Magasin.dk.

Alle fortjener at få en god orgasme, og skal man tro anmeldelserne vil denne vibrator skubbe dig til klimaks på ingen tid. Måske en julegave til dig selv?

Liberty ...

Det er er navnet på vibratoren, som formentligt vil blive lige så kendt, som The Rabbit var i sin tid takket være dens gæsteoptræden i tv-serien Sex and the city. Om denne vibrator også får en gæsteoptræden i en Tv-serie vides ikke, men én ting er sikkert: Liberty er noget helt særligt.

De mange rosende omtaler skyldes særligt dens evne til simulere en oral stimulation. Dens forskellige vibrations-indstilliger vækker stor begejstring, ligesom dens design, der ligesom en del andre nye vibratorer, er lavet til at omslutte og have en sugende effekt på klitoris frem for bare at vibrere.

Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til en masse self love i den mørke vintertid.