Har du hørt om vibratoren, der har fået hele internettet til at ryste af begejstring?

Sex og særligt sexlegetøj til kvinder har med selfcare-bølgen fået fornyet fokus, og særligt en ny vibrator er løbet med al opmærksomheden.

Ord som self love og self care har været populære gengangere, særligt under corona-pandemien og den dertilhørende isolation og lockdown. Særligt var anden lockdown i januar en hård omgang for mange, og i en tid, hvor alt så ualmindeligt gråt ud, blev det at tage vare på eget mentale helbred vigtigere end nogensinde.

En af måderne at gøre det på var at gøre noget godt for sig selv, arbejde med selvværdet og for nogle også at tage hånd om egen orgasme. I takt med at self care-bølgen er vokset, er antallet af sexlegetøjsudbydere også taget til, og du kan nu købe vibratoer og dildoer hos flere skømhedsforretninger og sågår på Magasin.dk.

Der har med andre ord aldrig været så mange steder at købe dit sexlegetøj. Samtidigt er Interessen for sexlegetøj steget, og senest er en ny vibrator beviset på dette, da den har skabt stor omtale på diverse online platforme.

Liberty ...

Det er er navnet på vibratoren, som formentligt vil blive lige så kendt, som The Rabbit var i sin tid takket være dens gæsteoptræden i tv-serien Sex and the city. Om denne vibrator også får en gæsteoptræden i den nye spinoff-serie ved navn And just like that, vides ikke, men en ting er sikkert: Liberty skulle være noget helt særligt.

De mange rosende omtaler skyldes særligt dens evne til simulere en oral stimulation. Dens forskellige vibrations-indstilliger vækker stor begejstring, ligesom dens design, der ligesom en del andre nye vibratorer, er lavet til at omslutte og have en sugende effekt på klitoris frem for bare at vibrere som tidligere generationer af vibratorer.

Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til en masse self love, som i følge de mange positive tilkendegivelser skulle være en sikker vej til en god oplevelse i eget selskab.