Her er 4 nemme sundhedstips
© Victor Jones

Her er 4 nemme sundhedstips

Stramme lår og godt hår er blandt de ting, du kan opnå med denne måneds skarpeste sundhedstips – og du kan endda nå begge dele inden sommer

Kom sund og glad gennem den sidste kolde tid med verdens blødeste sted at hvile dit hoved, en lillebitte mirakeludøver at blande i din juice, en låropstrammende pille, der gør dig klar til sommeren, og en kogebog fyldt med sunde, lækre og dyrevenlige opskrifter.

1. Vegansk velvære

Madblogger, kogebogsforfatter, mor og ikke mindst veganer – Mia Sommers passion for god mad uden dyr skinner klart igennem i de ikke mindre end 110 opskrifter, hun har samlet i bogen Vegansk velvære.

Du behøver bestemt ikke at være veganer for at elske den krydrede chili sin carne, den kraftige curry eller de plantebaserede kageklassikere som jordbærtærte og kanelsnegle. Men hvem ved – måske bliver du omvendt?

2. Silke til skønhedssøvnen

Hovedpuder er dejlige og absolut uundværlige, men de fleste bomuldsbetræk har den uheldige sideeffekt, at din hud bliver rynket, og dit hår slidt og uglet.

Løsningen er den i ordets bogstaveligste forstand silkebløde mulberrysilke af ypperlig kvalitet, som Slip bruger til deres smukke hovedpudebetræk. Silkens glatte overflade gør, at der næsten ikke er nogen friktion og dermed ingen folder på hverken hud eller hår – og så føles det fantastisk at hvile ansigtet på.

Psst … Sådan sover du uden at rode dit hår

3. Mirakelalger i pulverform

Kender du spirulina? Det er en lillebitte ferskvandsalge, der kan udrette store ting for både krop og udseende. Det tårnhøje indhold af blandt andet B12-vitamin, A-vitamin og proteiner styrker din hud, holder dit stofskifte sundt og gør dig mindre træt.

Spis eller drik tre gram af Pukkas pulver om dagen for at få det optimale ud af algen – det smager af absolut intet og kan nemt røres op i for eksempel juice eller yoghurt.

4. Bekæmp bulerne

Når lårene bliver ujævne af cellulite, skyldes det blandt andet en ophobning af affaldsstoffer i de fedtdepoter, du naturligt har. Vitavivas kapsler er fyldt med vitaminer, urter og aminosyrer, der stammer fra blandt andet naturlige godter som havtorn, ingefær og cayennepeber.

Tilsammen arbejder de målrettet på at booste blodcirkulationen i området, gøre fedtforbrændingen mere effektiv og styrke dit stofskifte, så bulerne kan blive jævnet effektivt ud. Få det bedste resultat ved at kombinere med tørbørstning.