© Vera Wang Lovestruck

Her er de 5 ting, du skal spise før en date

Gør det nemmere for dig selv, og spis dig til en god start på din næste date. Læs her, hvad der giver dig rolige nerver, frisk ånde og flad mave

Trænger selvtilliden til et boost, inden du skal på date, er der hjælp at hente i dit køkken.

1. Nødder beroliger dine nerver

Er du stresset og nervøs inden din date, så gå en stor bue uden om fødevarer, der sender dit blodsukker i vejret. Fødevarer med masser af sukker kan nemlig stimulere nervøsitet og angst.

Snup i stedet en håndfuld nødder, der dels reducerer din sukkertrang, dels beroliger dit nervesystem takket være et højt indhold af magnesium.

2. Vand giver dig frisk ånde

Drik masser af vand inden din date. Dehydrering er nemlig en af de mest almindelige årsager til dårlig ånde. Drikker du ikke nok vand, kan din krop ikke producere nok spyt, der normalt nedbryder de madrester, der fanges i sprækkerne mellem dine tænder.

3. Grøn smoothie redder din hud

Vil du gerne møde op med en flot, strålende hud, så drop junkfood og lad i stedet lækre grønne smoothies hjælpe dig på vej. Smid avocado, ananas, spinatblade og kokosvand i din blender, og nyd denne smoothie hver dag op til din date.

4. Grøntsager giver dig flad mave

Brød, pasta, ris og sukker får maven til at bule ud hos rigtigt mange kvinder. Derfor er det en god ide at droppe disse fødevarer i en dag eller to før din date. Spis grøntsager i stedet.

5. Mørk chokolade får dig i det rigtige mood

Lidt mørk chokolade kan gøre underværker for dit humør. Det er nemlig pakket med magnesium, et af de næringsstoffer, der øger produktionen af serotonin, det såkaldte lykkehormon, der har stor betydning for dit humør og sexlyst.

Kilde: Daily Mail