© Instagram / @karliekloss

Her er Karlie Kloss’ sunde hemmelighed

Karlie Kloss bruger en smoothie til at holde sukkertrangen nede – men du skal være villig til at punge ud, for at gøre supermodellen kunsten efter

Karlie Kloss er både it-girl, supermodel og tidligere Victoria Secret-engel. De titler hænger unægteligt sammen med en sund livsstil, men hvad gør Karlie for at holde den sunde linje?

Supermodellen har afsløret, at hun drikker en helt bestemt smoothie, som bidrager til at holde hendes sukkertrang nede – og så er den tilmed hjemmelavet. Der er bare én ulempe: ingredienserne koster i omegnene af 1.200 kroner.

Opskrift på Karlie Kloss’ morgensmoothie

Mandelmælk

1 spsk Moon Juice Deep Chocolate Protein

1 spsk mandelsmør

3 toppede spsk Moon Juice Tocotrienoler

1 tsk Moon Juice Cordyceps

1/4 tsk Moon Juice Pearl

1 spsk Moon Juice Brain Dust

Det lyder måske en smule kompliceret, men det behøver det ikke at være.

Mandelmælken er ikke svær at finde. Karlie går muligvis efter en dyr og fancy en af slagsen, men du kan også finde en til billige penge i dit lokale supermarked. Mandelsmørret er også både let at finde og til at betale.

Deep Chocolate Protein er et proteinpulver, der vil oplive krop, hjerte og sind, som koster omkring 250 kroner. Det samme gælder for ingrediensen Cordyceps.

Tocotrienols er en anden specialitet fra brandet Moon Juice. Den koster omkring 130 kroner, mens Pearl og Brain Dust vil forbedre henholdvis hud og mentalitet til den nette sum af 250 kroner per ingrediens.

Hvis du har fået lyst til at gøre supermodellen kunsten efter, kan du finde Moon Juices produkter på Net-a-porter.com.