Ny personlighedstest fra Psychobook er skræmmende præcis
© Psychobook.co.uk

Ny personlighedstest er skræmmende præcis

Er du sensitiv, let at manipulere med eller evig optimist? Tag testen, og find ud af, hvor meget de forskellige billeder afslører om dig

Måske tænker du, at man ikke kan sige noget om et menneskes personlighed ud fra tolkningen af en farveklat, men den nye bog Psychobook vil nok få dig på andre tanker.

Bogen er lige blevet udgivet og indeholder 19 personlighedstests, som går ud på, at du skal kigge på et billede, beslutte dig for, hvad du ser, og så læse nedenunder, hvad netop din tolkning siger om din personlighed.

Psst ... Sådan giver du det bedste førstehåndsindtryk

© Psychobook.co.uk

Hvis du ser

En grillkylling: Du har måske lidt usikkerheder omkring din tilværelse, men for det meste føler du dig meget fokuseret og klar omkring dine behov.

En skrigende tegneseriekat: Du er en problemløser, og du kan lide at blive hørt. Du bliver høj af forhandlinger og konflikt, og du kan godt virke en anelse brysk på andre.

En ansigtsløs kvinde, en dommer eller en person med paryk på: Du har ingen tålmodighed. Du sætter høje standarder for dig selv og forventer det samme af andre.

En kvinde, der har banket sin mand ihjel: Du er ikke interesseret i den lette og rosenrøde kærlighed. Du ønsker istedet gnister og fyrværkeri.

Et par pincetter, der kommer imod en kæbe: Du går meget op i at være tro mod dig selv, og hvis folk ikke kan lide det, så er det deres problem.

En raket eller et tårn: Du er hårdtarbejde og meget respekteret på arbejdet, men du har måske brug for at løsne lidt op for din personlighed i dit private liv.

© Psychobook.co.uk

Hvis du ser

En stærk mand, der spænder musklerne: Du er et konkurrencemenneske, og du er altid klar på en udfordring.

Et par væddere, der støder gevirerne sammen: Du er selvdisciplineret og pålidelig. Du har styr på dine ting, hvilket inspirerer andre, men du er også en meget nervøs og stresset person. Men bare rolig, det er kun folk, der virkelig kender dig, som kan se det.

En skorpion: Du hviler meget i dig selv, men kan hurtigt blive rystet over små ændringer i din kost eller din søvn, fordi du psykisk er meget sensitiv.

En hummer eller en reje: Du er romantisk, men påpasselig. Du er ikke sikker på, at du vil ofre din sindsro for den ustabilitet et kærlighedsforhold kan give.

Æggestokke: Dit liv er gået i stampe – privat eller professionelt. Virkeligheden kan sjældent leve op til virkeligheden og dine sejre føles ikke tilfredsstillende nok.

© Psychobook.co.uk

Hvis du ser

To figurer, der læner sig forover for at bede: Du er tålmodig og fornuftig. Hvis du virkelig går op i noget, så vil du heller ikke have andet end det bedste.

Hvis du ser en racerbil eller to pelsede hvalpe, babyer eller djævle: Du har en god fantasi. Du er instinktivt metaforisk og kan nemt sætte dig ind i andres sted.

En tandlæge- eller en barberstol: Du er sensitiv og generøs, og du tager ting smerteligt nært. Du er meget åben omkring dine følelser og foretrækker simple, afslappede omgivelser.

En kvinde, som ligger ned med spredte ben: Du bliver hurtigt distraheret. Du kræver balance i dit liv, og du lægger særligt mærke til fysiske berøringer.

To mørke skikkelser, som forsøger at invadere en figur: Du starter konstant på noget nyt og efterlader det derefter ufærdigt. Alt er en igangværende proces for dig.

MERE FRA COSTUME