Nyt kosttilskud beskytter din hud mod solens stråler

Gå foråret og sommeren i møde med en hud, som er bedre rustet til at stå imod solens påvirkning

© Anna Stokland
1 / 5

Smør den tørre vinterhud, og begynd samtidig at forberede den på solens stråler, der venter lige om hjørnet. Marts byder også på økologisk tilbehør til hjemmet og lækre havreprodukter til køleskabet.

Traditionen tro har skønhedsredaktøren samlet denne måneds sundhedsfavoritter.

2 / 5

Jeg er havren

Flere er begyndt at skifte den traditionelle komælk ud med plantebaserede alternativer som soja-, mandel- eller havremælk, når der skal et skvæt mælk i kaffen. Og nu er det ikke kun mælk, som fås i nye varianter, men også yoghurt og smøreost, takket være finske Fazer Yosa.

De laver blandt andet den lækreste havreyoghurt, hvis konsistens minder lidt om en fromage med en syrnet smag a la traditionel yoghurt.

Kan købes i velassorterede supermarkeder.

3 / 5

Pas på huden

Som mange andre oplever du måske, at huden føles mere stram og irriteret om vinteren på grund af den kolde luft udenfor og den udtørrende, opvarmede luft indenfor.

I de kolde måneder er der derfor god grund til at skrue op for den fugtende pleje, så din hud, kroppens største organ, forbliver blød og smidig.

Det kan du gøre med både creme og olie, og Chanels luksuriøse kropsolie har en praktisk sprayfunktion, som gør det endnu lettere at få smurt hele kroppen, der efterlades med et satinmat skær og den ikoniske duft af N°5.

N°5 kropsolie, Chanel ca. 570 kr. (forhandles i Illum)

4 / 5

Ren velvære

Ecookings nye serie til boligen byder blandt andet på økologisk opvaskemiddel, der er så mild, at den også kan anvendes som håndsæbe. Deres tangsalt består af tørret tang og salt fra en gammel dansk saltmine, som er rigt på både mineraler og vitaminer.

Det kan bruges i køkkenet eller blandet i din normale håndsæbe, når de ru hænder skal skrubbes bløde – eller i din body shower, når kroppen skal eksfolieres forårsklar.

Opvaskemiddel, Ecooking 129 kr.

Salt, Ecooking 99 kr.

5 / 5

Smuk indefra

30 års erfaring krydret med ekspertise fra førende forskere er opskriften bag de nye kosttilskud til hud og hår, som danske Smuuk netop har sendt på gaden.

Et af seriens tilskud lover for eksempel at gøre din hud mere modstandsdygtig over for solens UVA- og UVB-stråler og at give en pænere glød takket være karotenoid-kompleks og A-,C- og E-vitamin.

Vil du gå foråret og sommeren i møde med en hud, som er bedre rustet til at stå imod solens påvirkning, kan du allerede nu begynde at styrke huden indefra med et dagligt tilskud af to tabletter af SunPrepare.

Kosttilskud, Smuuk Skin 349 kr.