Smoothie - få styr på overskud, nerverne og huden med kun en ingrediens
© Anna Stokland

Opgradér din smoothie med blot 1 ingrediens

Farvel til træthed, uren hud og manglende overskud: Her er ingrediensen, du ALTID skal komme i din smoothie

I løbet af de sidste par år er smoothien blevet en fast del af manges hverdag. Nogle drikker dem for smagens skyld, og andre bruger smoothies til at holde den sunde linje.

Uanset formålet med din smoothie har du nok en foretrukken variant, hvorfor det kan virke besværligt at skulle følge en helt ny opskrift. Derfor gør vi det let for dig at opgradere din smoothie; Du skal blot tilføje én ingrediens afhængigt af, hvad du ønsker at opnå.

Herunder finder du ingredienserne, du bør tilføje, hvis du føler dig uoplagt, ønsker en smukkere hud eller mangler balance i hverdagen.

Psst ... Her er smoothien, der øger dit stofskifte

Det skal du tilføje, hvis du føler dig træt

Har du sovet dårligt eller været tvunget til at stå alt for tidligt op, kan den opkvikkende redning findes i det grønne matcha-pulver. Den særligt potente grønne te indeholder lige så meget koffein som en kop kaffe, men er samtidig spækket med gode antioxidanter.

Tilsæt en kvart teske af det dyrebare pulver til din smoothie, og nyd den opkvikkende effekt.

Økologisk matcha pulver, Perchs 140 kr.

Det skal du tilføje, hvis du døjer tør eller uren hud

Døjer du med trist, uren eller tør hud, kan det have mindst lige så meget at gøre med, hvad du smører på huden, som hvad du fylder eller ikke fylder på kroppen.

God gammeldags fiskeolie er redningsmanden, der vil afhjælpe både tør og akneramte hud, som i nogle tilfælde slår ud, fordi tørheden skaber ubalance i hudens talgproduktion.

Tilsæt omkring to spiseskefulde olie til smoothien. Du kan også tage olien rent, men når den blandes i en smoothie, slipper du for den grimme smag.

Complete omega med citrussmag, Nordic naturals hos Matas.dk 319 kr.

Det skal du tilføje, hvis du føler dig i ubalance

Når kalenderen er proppet med pligter og aftaler, kan det føles lidt overvældende. Her vil et tilskud af urten med det meget lidt mundrette navn ashwagandha komme dig til hjælp.

Urten er oprindeligt fra Indien og er blevet brugt i århundreder til at hjælpe kroppen med at blive mere modstandsdygtig over for stressende faktorer. Et tilskud ashwagandha vil hjælpe dit nervesystem til at falde ned, og vil give mere ro og overskud i hverdagen.

Økologisk ashwagandha pulver, super foodies hos Helsebixen.dk 70 kr.