Rihanna om selvsikkerhed
© Wenn.com

Rihanna bedste råd: Sådan bliver du mere selvsikker

Den verdenskendte sanger stråler af selvtillid, men det har langt fra altid været tilfældet

Rihanna har et cv ud over det sædvanlige, der inkluderer alt fra bedstsælgende albums og kampagner for kendte modehuse til det hypede makeupbrand Fenty Beauty by Rihanna. Med alle disse bedrifter under bæltet henledes man til at tro, at sangerinden altid har haft selvtilliden i orden, men i et nyt interview med InStyle, indrømmer Rihanna, at virkeligheden har været helt anderledes.

Rihanna fortæller til InStyle, at hun førhen var meget genert, som følge af det miljø hun blev opdraget i på Barbados:

“I kulturen på Barbados siger man ‘du skal ikke tale, medmindre du bliver talt til,’” forklarer sangerinden, og fortsætter:

“Det er uhøfligt at plapre løs. Det tog mig et par år at komme ud af min skal.”

I dag kan man ikke kalde Rihanna for en bly viol, hvilket blandt andet ses i hendes vilde optrædender og mange modige stilvalg.

Om hendes bedste tips til at blive selvsikker siger hun:

“Den største fejl, du kan begå, er at sammenligne dig selv med andre. Jeg hader presset, som de sociale medier har puttet på os. Unge piger ved ikke, hvilken vej de skal gå, de prøver stadig at finde ud af, hvem de er.”

Derudover pointerer Rihanna, at jagten på perfektion på de sociale medier er unødvendig:

“Jeg ved kun, hvordan man er mig, og folk trives, når de er dem, de er født til at være. Jeg kan kun gøre mit bedste for at opfordre unge piger og kvinder til at respektere det, der gør dem unikke og være 100 procent tro mod dem selv.”

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF