Drik vand dagligt
© Anna Stokland

Så meget vand skal du drikke dagligt

Det er forskelligt fra person til person, men med denne regel kan du hurtigt regne dig frem til, præcis hvor meget væske DU skal indtage

Når folk skal dele deres bedste skønhedsråd, er det ofte indtagelsen af rigelige mængder vand, som bliver fremhævet som vejen til smuk hud. Vand er nemlig vigtigt for både din hud og resten af kroppens organer, men det kan være svært at vide, hvor meget du egentligt skal drikke?

Psst ... Denne kjole er perfekt til hedebølgen

Ifølge en artikel på engelske Mydomaine.co.uk, kan du regne dig frem til, hvor meget vand netop du har brug for at drikke. Rådet kommer fra en engelsk læge, der råder til, at du skal dele din vægt med to. Det tal du får, er mængden af vand, du bør indtage dagligt.

Dog skal dette ikke udregnes i kilo og liter, men derimod i pund og i ounces. Derfor skal du først omregne din vægt fra kilo til pund. Er din vægt eksempelvis 60 kilo, bliver det 132 pund. Det tal skal så divideres med to, hvilket giver 66 ounces som svarer til 1, 95 liter. Det vil sige, at en person, der vejer omkring 60 kilo skal drikke næsten to liter vand dagligt.

På ekstra varme dage kan det også være en god idé at supplere med vandholdig frugt og grønt, som eksempelvis agurk og vandmelon, så dine celler får endnu mere fugtende væske indefra.