sådan drikker du dig i form forkølet kvalme tømmermænd træt oppustet stress
© @jessleebuchanan

Sådan drikker du dig i form

Vil du have flad mave og strålende hud, uden at skulle ændre hele din kostplan? Så supplér dit næste måltid med en slankende te, eller en foryngende smoothie

De fleste drømmer om en flad mave og en flot hud, men det er nok de færreste, som er villige til at foretage de helt store livsstilsændringer for at nå dertil. Men det behøver du heldigvis heller ikke.

Her får du ti sunde drikke, der er hurtige og nemme at lave, og som kan hjælpe dig på vej til en fladere mave og en strålende hud:

Foryngende

Blåbær er fyldt med antioxidanter, jern og magnesium, som er med til at beskytte din krops celler. Derfor kan du med fordel drikke en smoothie med blåbær et par gange om ugen, hvilket vil holde din hud ung og spændstig.

Tømmermænd

Dagen derpå er et glas æblemost en rigtig god idé. Æblemost er rig på kulhydrater, som får blodsukkeret til at stige, og kalium, som du er i underskud af, når du har drukket. Æblemost sætter også i gang nedbrydningen af alkohol i leveren, hvilket gør, at du hurtigere kan komme på benene igen.Søvnig

Guaranajuice består af en lang række opkvikkende vitaminer og mineraler, og den eksotiske frugt indeholder faktisk tre til fem gange så meget koffein som kaffebønner. Derfor er guaranajuicen et fantastisk alternativ til kaffen, når du har brug for ny energi.

© Unsplash.com

Kvalme

Ingefær er godt mod kvalme, da det påvirker tarmen, som er den, der sender kvalmesignalerne til hjernen. Du kan enten købe en te med ingefær eller selv lave en frisk ingefærte ved at hælde kogende vand over en spiseske revet ingefær.

Forkølet

Echinaforce er et naturlægemiddel, som er baseret på rød solhat, friske blomster og blade. Bland 25 dråber Echinaforce i et glas vand, eller juice, tre til fem gange dagligt, så snart de første symptomer viser sig. Det vil både være med til at lindre symptomerne samt forkorte din forkølelse.

Uren hud

Har du problemer med uren hud, kan du drikke en spiseske aloe vera-juice på tom mave om morgenen og aftenen. Aloe vera indeholder stoffet tannin, som regulerer talgproduktionen i huden, og er samtidig god for din fordøjelse.

sådan drikker du dig i form forkølet kvalme tømmermænd træt oppustet stress

Slankende

Grøn te er det bedste valg, hvis du ønsker en slankende effekt. Teen stimulerer nemlig stofskiftet og sætter din forbrænding i vejret. Drikker du grøn te hver dag, forbrænder du også flere kalorier under din træning.

Oppustet

Hvis du føler dig oppustet, så prøv at drikke en drikkeyoghurt. Den indeholder de essentielle mælkesyrebakterier, som modarbejder de bakterier, der producerer luft i maven, og skaber samtidigt en sund og naturlig tarmflora.

Stresset

Kamilleteer noget af det mest beroligende, du kan drikke. Så hvis arbejdet stresser dig, eller hvis du har brug for ro inden sengetid, så er kamillete en rigtig god idé. Derudover virker kamillete også mod uro i maven.

Overmæt

Der er en god grund til, at vi ofte serverer kaffe efter middagen, da kaffe har en effektiv virkning på forspiste maver. Kaffe er nemlig med til at få gang i dit fordøjelsessystem, så den store middag ikke ligger så tungt i maven.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF