Sådan ser de mest attraktive læber ud
© Winston Burris / Wenn.com

Sådan ser verdens mest attraktive læber ud

Den mest perfekte kyssemund er fundet, og det er formentlig ikke de læber, du ville have gættet på

Stor og fyldig overlæbe eller lille og feminin underlæbe? I en ny undersøgelse blev mere end 400 deltagere spurgt, hvad der gør læber mest attraktive med henblik på at finde frem til, hvordan det ultimative sæt læber ser ud.

Undersøgelsen er foretaget at plastikkirurger, da rekordmange har fået lavet læbeoperationer de seneste år. I plastikkirurgiens verden har fyldige læber længe domineret, men overraskende nok var det ikke de helt store læber, der vandt undersøgelsen. Faktisk er vinder-læberne en del mere naturlige, end man skulle tro.

Studiet blev foretaget på University of California, hvor de 400 deltagere studerede en række billeder, som lå side om side. Billederne viste både manipulerede over- og underlæber, og deltagerne blev bedt om at rangere billederne på en skala fra et til ti.

Sådan ser de mest attraktive læber ud
Sådan ser de mest attraktive læber ud

Resultatet viste, at de foretrukne læber er cirka 50 procent større end en kvindes naturlige læbestørrelse og fylder omkring 10 procent af den nederste tredjedel af ansigtet. Underlæben skal gerne være dobbelt så stor som overlæben, hvilket kommer meget bag på forskerene, som har observeret, at mange, når de sidder i kirurgstolen, efterspørger en større overlæbe.

Af kendte kvinder, som udstyret med de ultimative læber, kan blandt andet nævnes Miranda Kerr og Alessandra Ambrosio.

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF