Sådan slipper du for sygdom med vitaminer, citroner og ingefær
© Anna Stokland

Sådan slipper du for sygdom

Vi giver dig tre gode og effektive tips, som både er sunde og lette at indføre i hverdagen

Når sæsonen skifter er der forkølelse og sygdom i luften. Selvom det kan være svært at gardere sig imod en virus, er det stadig en god idé at styrke immunforsvaret, hvilket vil gøre det lettere at stå imod overfor eller komme igennem en slem forkølelse.

Husk derfor at sove godt, skære ned på dit indtag af sukker og alkohol, og i stedet indtage ekstra mange sunde ingredienser.

Vi giver dig her de bedste råd til at undgå sygdom.

Kosttilskud

Det kan være en god idé at fylde ekstra vitaminer på kroppen, når du har brug for lidt mere at stå imod med. Her vil en multivitaminpille eksempelvis være en god og let måde at få dækket kroppens behov på. Denne fra Vitaviva indeholder både antioxidanter, organiske mineraler og aminosyrer.

Psst ... Du kan også prøve et detox-forløb. Vi har testet de bedste detox-kure her

C-vitamin

Har du ikke lyst til at tage kosttilskud, findes der heldigvis også billigere alternativer til at få nogle sunde antioxidanter ind i din daglige kost. Citroner er eksempelvis en god kilde til C-vitamin.

Derfor vil det være en god idé at starte morgenen med et glas kogt vand med citron, og du kan læse om de mange fordele ved at indtage en daglig dosis presset citron lige her.

Ingefær

Når talen falder på vinterforkølelser, er det ikke til at komme udenom ingefær, som har en god og styrkende effekt på dit immunforsvar.

Der er derfor mange gode grunde til at spise ingefær hver dag, og en af de letteste måder at få det indført i din daglige kost, er ved at lave et lækkert ingefærshot, som du kan finde opskriften på lige her.

MERE FRA COSTUME