Sundhed - dyrk din egen te, sluk sukkertrangen med Vitaviva og drik vand

Sådan stopper du sukkertrangen

Få den blødeste hud, stop sukkertrangen og forvandl vindueskarmen til din helt egen tefabrik, hvor du kan dyrke både grøn, hvid og sort te

Efteråret er for alvor på vej, og det er derfor på tide at pleje krop og hud med olie og væskeholdig frugt og grønt, hjemmedyrket te og et kosttilskud, der slukker sukkertrangen. Vi anbefaler her nogle af de bedste ting, som vil gøre dig sund og skøn i september.

Psst ... 4 ting, der får dig til at overspise

1. All-over olie

Vi kan godt forstå, at den parfumefri multiolie fra Ecooking løb med førstepræmien i kategorien ‘Årets bedste hudvenlige produkt til kvinder’ ved AllergyAward 2017 i London. Den økologiske danskproducerede olie fra jojoba og sesam kan bruges til alt fra barbering og hårkur til makeup erner og kropsolie.

Multi olie, Ecooking 369 kr.

2. Spis dit vand

Hvor de fleste nok husker at drikke vand i løbet af dagen, glemmer mange den vigtige og vitaminfyldte væske, som fås gennem grøntsager og frugt. Når kroppen får væske fra vandholdige grøntsager og frugt, optager kroppens celler væsken langsommere og holder på den i længere tid. Det vil sige, at væsken fra en agurk bliver i kroppen i længere tid end samme mængde væske fra et glas vand. Det gør dig mindre dehydreret, hvilket betyder, at du får mere energi og en mere fugtet hud. Supplér derfor dit vandindtag ved dagligt at spise enten icebergsalat, squash, agurk, tomater, vandmelon eller jordbær, der alt sammen har et højt indhold af vand.

3. Stop sukkertrangen

Har sommeren været fuld af lækre is og sukkerholdige drinks, kan det være svært at vende tilbage til hverdagen uden at tage de søde vaner med dig. Med Vitavivas kosttilskud Craving crusher bliver det lettere at kontrollere den søde tand. Det skyldes blandt andet indholdet af mineralet krom, der holder blodsukkeret stabilt, ligesom guarana og spirulina henholdsvis stimulerer fedtforbrændingen, giver mere energi og styrker dit immunforsvar.

Craving chrusher, Vitaviva 429 kr.

4. Din egen teplantage

En god kop te er nærende for krop og sjæl og rig på antioxidanter og kan nu også brygges på blade fra din helt egen teplante. Både grøn, hvid og sort te stammer fra den samme tebusk kaldet Camellia Sinensis, og med sådan en plante i vindueskarmen kan du selv frembringe de tre slags te, alt efter hvordan du tørrer bladene. Jo bedre du er til at passe på planten, jo mere vokser den – hvilket i sidste ende betyder flere kopper sund te til din morgenstund og eftermiddag.

Hellerup the Depot 99 kr.