© La La Land

Sådan ved du, om han er vild med dig

Vores kropssprog afslører, hvordan vi har det – også på dates, hvor der særligt er tre ting, du skal holde øje med

Har du nogensinde tænkt over, om en fyr var vild med dig? Ligget søvnløs og analyseret jeres samtaler, eller debateret i timevis med din veninde over telefonen?

Tænk på al den tid, du kunne spare, hvis du blot vidste, om dit crush havde det på samme måde. Der er faktisk en måde, hvorpå du kan finde ud af det: kropssprog.

Vi mennesker sender nemlig konstant nonverbale signaler ud – uden at vi er klar over det. Følg kropssprogs-ekspertens tre regler, og lær at aflæse, om din date er interesseret i dig.

1. Hans fødder

Måden han står på signalerer, om han kan lide dig. Når man er vild med en person, vil man gerne stå så tæt på vedkommende som muligt. Ens fødder peger derfor i retningen af den person, som man kan lide, fordi man ønsker at bevæge sig derhen.

Tommelfingerreglen er, at hvis begge hans fødder peger imod dig, er det en god date. Hvis hans fødder derimod peger mod døren, går det knap så godt.

2. Hans hænder

Når kvinder er interesserede i mænd, har de en (ubevidst) tendens til at sno fingrene om hårlokkerne. Det udløser feromoner, og kvinden søger dermed at gøre opmærksom på sit østrogen-niveau. Mænd gør noget lignende. De rører ved kæben, skægget eller håret med hænderne. På den måde forsøger de at få kvinden til at lægge mærke til deres testosteron og maskulinitet.

3. Hans øjne

Øjenkontakt er altafgørende på en date. Når I kigger hinanden i øjnene udløses det kemiske stof oxytocin, der også kendes som 'kærlighedshormonet'. Det giver en varm følelse og kilder i maven.

Hvis han ikke er interesseret, vil han konstant kigge væk eller ned på sin telefon – og så er han ikke værd at samle på.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF