© Lia Toby / Wenn.com

Stella McCartneys sunde tips

Vi har taget en snak med stjernedesigneren i det nye Costume, der er på gaden nu. Her får du en smagsprøve

Denne måneds Costume er dedikeret til Englenes By, Los Angeles. I magasinet kan du møde en af vores yndlingsdesignere, Stella McCartney, som blandt andet deler ud af sine træningstips. Her kan du læse en bid af interviewet.

HVORFOR ER DET VIGTIGT AT TRÆNE?

“Vi kvinder skal være stolte af vores krop og stolte over, hvad den kan gøre for os. Ikke føle skam og skyld og have det dårligt med os selv. Når jeg ser en kvinde med en kropsbygning, der måske ikke lever op til tidens ideal, løbe en tur, tænker jeg: ‘GO’! Jeg bliver så stolt. For mig handler det om vores tanker og sind.Vores krop kan udføre præcis det, vi ønsker, den skal. Jeg er sikker på, at når du træner og perfomer, presser du dig selv og former din personlighed for livet.”

HVILKEN SLAGS TRÆNING FORETRÆKKER DU?

“Det vigtigste for mig er variation. Hvis du altid laver det samme, vænner din krop sig til det, og du opnår færre resultater – og det bliver kedeligt. Vi har allesammen travlt i dag, så det handler om at udnytte tiden, når du kan – for eksempel en cykeltur efterfulgt af yoga. Jeg træner, når jeg har tid og orker. Jeg er god til at slide mig selv op med mit arbejde, derfor tillader jeg ofte mig selv at sove ud i stedet for. For mig er det lige så effektivt som træning.”

Læs resten af interviewet med Stella McCartney i månedens Costume.