© Unsplash / PR

Sunde, økologiske og fiberrige chips

Sommerferie betyder tid til dig selv og dem du holder af. Vi giver dig fire skønne tips til forkælelse i juli

Udnyt ferien til lidt afslappende selvforkælelse, styrk hudens byggesten indefra, tæm sulten med sunde snacks, og hjælp verdens bier med den fineste altankasse.

1. Blomsten og bien

Måske har du hørt, at verdens bestand af humlebier, honningbier og vilde bier er ved at forsvinde? En af grundene til det faldende antal bier er, at vi i dag har et meget ensartet landbrug, og det betyder, at der ikke er alle de forskellige slags blomster, som bierne skal bruge for at overleve. Men denne sommer kan du give de summende bestøvere en blomstrende håndsrækning – selv med en ydmyg altankasse. Alt, du skal gøre, er at så en frøpose med vilde blomster, så bierne kan leve godt af din nye, blomstrende pynt, der også giver plus på den grønne konto.

2. Sprøde lækkerier

Er du også en af dem, der altid bliver sulten efter snacks midt på dagen? Det kan være svært at finde sunde alternativer til de lokkende chips eller kontorets slikskål, og her kommer Clearsprings økologiske og glutenfri rischips ind i billedet. Rischipsene fås i tre forskellige smagsvarianter og har et højt fiberindhold fra eksempelvis røde linser eller chiafrø og boghvede. Derfor mætter de, samtidigt med, at din snacktrang bliver tilfredsstillet af den knasende nyhed, der kun indeholder 125 kalorier per portion.

Organic brown rice chips red lentil, Clearspring hos Okologisk-supermarked.dk 15 kr.

3. Skin deep

Allerede fra du er fyldt 25 år, begynder kroppens naturlige produktion af kollagen at falde, hvilket på sigt betyder en mindre spændstig og mere rynket hud. Heldigvis kan du styrke din kollagenproduktion indefra med den rette kost og et hjælpende tilskud. Novo Vitas nye kosttilskud hjælper huden med et indhold af kollagen, fugtmagneten hyaluronsyre og flere gode antioxidanter fra eksempelvis flavonoider, som stammer fra vindruekerneekstrakt. Altsammen styrker din hud og gør den bedre til at reparere sig selv.

Kosttilskud, Dermaprime+, Novo Vita 90 kapsler hos Helsemin.dk 549 kr.

4. Afslappende baderutine

Uanset om sommeren skal tilbringes i sydens varme eller i sommerhuset, giver ferien anledning til at være ekstra god ved dig selv. Biotherm har netop lanceret tre nye plejeserier under navnet Bath Therapy, som giver den ultimative følelse af velvære under bruseren. Den gule serie, The delighting blend, dufter af grapefrugt og salvie – sidstnævnte blev brugt som lægemiddel i Romerriget for dets helbredende og beroligende virkning. Følg en tretrins-rutine, der starter med renseskum under bruseren, en blødgørende bodyscrub og en fugtende creme efter badet.

Badeserie, Bath therapy foam 89 kr. // Bath therapy scrub 149 kr. // Bath therapy cream 149 kr. alt fra Biotherm hos Matas.dk