© Anna Stokland

Tid til selvforkælelse? Disse 7 nemme ting skal du kaste dig over

Ferien er slut, og efteråret banker på. Mangler du lidt ekstra energi, giver vi dig de perfekte tips til at få ladet op og forkæle dig selv

Fyld de mørke efterårsdage med ting, der giver dig energi, og nyd dine hyggestunder med veninderne, eller forkæl dig selv med den nye lækre Fuze Tea. Vi giver dig inspiration til efterårets selvforkælelse her.

1. Blød op

Når det er tid til selvforkælelse, skal du som det første sørge for at finde dit blødeste og mest afslappede tøj frem. Gå efter tøj i materialer som kashmir eller silke, så din hud automatisk vil geare helt ned.

2. Podcast

Uanset hvilket humør du er i, er der garanteret en podcast, der passer lige præcis til det. I dag kan du nemlig finde podcasts om kærlighed, selvudvikling, karriere, sundhed og meget mere. Og det bedste er, at du kan lytte med, mens du laver noget, du rigtig godt kan lide. Er du ude at gå, til træning eller laver mad, så forkæl dig selv (og din hjerne) med lidt ekstra viden.

© Coca-Cola Nordic Services ApS

3. Fuze Tea

Er du en af dem, der gerne vil gøre din selvforkælelse til en smagfuld oplevelse, er den nye Fuze Teadet oplagte valg – hvad enten du er på farten, eller bare har en hyggestund derhjemme.

Isteen er en lækker fusion mellem te-ekstrakt og frugtjuice og udover at være baseret på bæredygtige teplantager i Kenya og Argentina, er Fuze Tea lav på kalorier og indeholder ikke konserveringsmidler eller farvestoffer. Derfor behøver du heller ikke bekymre dig om dårlig samvittighed.

Isteen fås i tre varianter: Fuze Tea Peach med forfriskende ferskensmag, Fuze Tea Lemon med citronsmag og Fuze Tea Peach & Hibiscus, som er en fusion af sort teekstrakt og ferskenjuice med et strejf af hibiscus. Hibiscus er blandt andet er kendt for at være brugt i medicinske urter og drikke til at nedsætte feber og hjælpe mod hjertesygdomme, forstoppelse og leversygdomme.

Læs mere om Fuze Tea her.

4. Læn dig tilbage

Når det i virkeligheden handler om at pleje dig selv, er sofaen den bedste partner. Drop den dårlige samvittighed, og nyd din beslutning med en omgang seriebinge eller din yndlingsfilm. Kniber det med roen, så mind dig selv om, at du har brug for at koble fra.

5. Mindfulness

Hvis du ikke allerede dyrker mindfulness, er det på tide. Meditationsformen er som balsam for sjælen og giver dig efterfølgende ro og velbehag i hele kroppen. Hvis du ikke kan få det til at virke de første par gange, så fortvivl ikke. Det tager tid at komme helt ned i gear.

6. Ansigtsmaske

En god ansigtsmaske kan gøre underværker for både din hud og dit humør. Du kan både bruge en beroligende maske eller en, der giver din hud et energiboost. En ansigtsmaske er en nem og hurtig måde at tilføre din hverdag lidt luksus og selvforkælelse.

7. Gode veninder

Trænger du til hygge og gode stunder, findes der ikke noget bedre end at samle dine bedste veninder. Og heldigvis kræver det som regel ikke den store fantasi at få en hyggelig aften sammen. Mangler I alligevel inspiration, kan I nemt starte med listen her.