Favoritter: Line fra PR-bureauet OutCom

Bukser, Kjær København 900 kr. // Cardigan, Stine Ladefoged 2.250 kr. // Sko, Ahler 2.000 kr. // Ring, Vera Vega 1.000 kr. // Toni&Guy Rough Texturiser hos Matas 130 kr.

Account Manager hos PR-bureauet OutCom, Line Vester Larsen:

"Sommeren går på hæld, og det betyder at jeg skal have udskiftet mine shorts i garderoben med disse fine chinos fra danske Kjær København, som jeg vil style med en klassisk blazer eller en oversize T-shirt. Til de kølige efterårsdage drømmer jeg om at anskaffe mig en af Stine Ladefogeds smukke cardigans. Jeg så hendes SS15-show under modeugen, og det var fuldstændig fantastisk. 

Ahler har været mit favoritmærke i flere år, når jeg skal finde nye støvler og sko. Kvaliteten er i top og prisen fornuftig. Denne model er lige mig og med min beskedne højde, kan jeg sagtens klare ni centimeters hæle. Jeg har længe ønsket mig den skulpturelle ring fra Vera Vega - faktisk kan jeg finde de første 10 items fra smykkekollektionen, som jeg gerne vil eje, men indtil videre starter jeg med denne fine model. Jeg er vild med sæsonens casual look med masser af struktur, fald og bølger i håret, og til det er den nye Toni&Guy Rough Texturiser helt perfekt. Den giver mit hår et let hold ved rødderne med et mat finish, uden at det ser stylet ud."

Costume blog

Kom med Costumes redaktion på arbejde, bag kameraet, med til events, modeserier, rejser og meget mere

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...