"Jeg har sat hele garderoben til salg"

© costume.dk

Costume var inviteret til brunch på Orangeriet i forbindelse med lanceringen af den nye webplatform Anywear, hvor du kan købe brugt kvalitetstøj (blandt andet fra Pernille Rosendahls klædeskab, yes yes yes!) og også sælge ud af din egen garderobe. Platformen tæller både et website og en app, og der er allerede gang i handelen med både dame- herre- og børnetøj. Fik vi lige nævnt, at du, hvis du er hurtig, kan nå at være med i lodtrækningen om en Céline-taske på sitet? Oh yes! Besøg www.anywear.dk.

Sangerinde Pernille Rosendahl og blogger og butiksejer Stephanie Gundelach er to af kræfterne bag den nye handelsplatform. Costume fangede de to til et hurtigt interview.

Hvad går Anywear ud på?
Pernille Rosendahl: “Anywear er en e-handelsplatform, hvor folk kan handle med hinanden, købe og sælge brugt kvalitetstøj?”

Sælger i jeres eget tøj?
Pernille Rosendahl: “Ja!”
Stephanie Gundelach: “Jeg har sat hele garderoben til salg, faktisk.”
Pernille Rosendahl: “Mine ting er blevet solgt.”
Stephanie Gundelach: “Er de? Der er mange, der byder på mine. Jeg har ikke solgt noget endnu, men jeg har mange gode ting. Jeg har nogle Stella McCartney-sko og en Stine Goya-hat.”
Pernille Rosendahl: “Den vil jeg gerne købe!”

Hvad er det Anywear kan, som andre lignende platforme ikke kan?
Pernille Rosendahl: “Vi har koncentreret os meget om, at det skal være enkelt at handle på Anywear. Det er vores hovedoverskrift: Det skal være nemt! Vi lægger vægt på, at vi skal hjælpe brugerne rundt på siden.”
Stephanie Gundelach: “Jeg tror, det handler meget om at inspirere brugerne til finde nogle gode fund. Det kan være uoverskueligt, men vi prøver ligesom at håndplukke nogle gode ting og inspirere folk til at købe det. Trends går jo tit igen, man kan jo genbruge en masse godt tøj, så i stedet for at det bliver smidt ud eller gemt væk, så er det fedt at man kan inspirere til at bruge det på en ny måde.”
Pernille Rosendahl: “Det skal være mega lækkert. Vi kvinder kommer til at være mere og mere på vores smartphones, og vi skal kunne alt. Vi skal kunne stå ved vores garderobeskab og så bare lige tage et billede af det, vi gerne vil sælge, og så lægge det op. Det skal være nemt, ellers får vi det ikke gjort.”


Pernille Rosendahl har blazer og bluse fra Acne, bukser fra Zara, stiletter fra Yves Saint Laurent på. Stephanie er i vintageblazer fra Valentino, Raf Simons-T-shirt, bukser fra & Other Stories, loafers fra Dieppa Restrepo hos B56.


Fint kagebord - mums.


Stephanie skar kagen for.

 

 

Costume blog

Kom med Costumes redaktion på arbejde, bag kameraet, med til events, modeserier, rejser og meget mere

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...