1. advent: Vind lækker bucket bag fra Samsøe & Samsøe

Bag første låge i Costumes adventskalender gemmer der sig en smuk lædertaske fra Samsøe & Samsøe – deltag i konkurrencen her

27. november 2016 af kommerciel redaktion for Samsøe & Samsøe

Vind cool og lækre præmier i Costumes adventskalender, hvor vi hver søndag op til jul åbner en ny låge.

I dag kan du vinde en smuk Gemini Bucket Bag i ægte skind fra Samsøe & Samsøe.

De cool bucket bags, som på dansk også kaldes en mulepose, er blevet en klassiker i modebilledet, fordi de er både klassiske og casual i designet.

 

HVAD KAN JEG VINDE 1. SØNDAG I ADVENT?
Tasken Gemini Bucket Bag fra Samsøe & Samsøe til en værdi af 1.800 kroner. 

HVORFOR SKAL JEG VÆRE OPPE AT KØRE OVER DET?
Den lækre Gemini Bucket Bag fra Samsøe & Samsøe er designet med fine detaljer i ægte skind. Tasken er perfekt til hverdagsbrug, fordi det rummelige design kan indeholde både pung, telefon, vandflaske, solbriller, makeup og hvad du ellers har brug for i løbet af dagen. Samsøe & Samsøes Gemini Bucket Bag kan trækkes sammen med et læderbånd, har justerbar skulderrem, to indvendige rum, hvor den ene er med lynlås og lækre læderdetaljer.

HVORDAN VINDER JEG?
Du skal blot svare rigtig på nedenstående spørgsmål senest 4. december 2016 klokken 12:00.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på Costume.dk. Præmien har en samlet værdi af 1.800 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.


Hvilket materiale er Gemini Bucket Bag lavet af?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Costume's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste