Konkurrence

Vind en skønhedsdag

Nyd den ultimative skønhedsdag med en af dine veninder

1. maj 2007
Bliv sommersmuk fra top til tå. Nyd den ultimative skønhedsdag med en af dine veninder hos spastedet Amazing Space til en samlet værdi af 9.888 kroner

Længes du efter at blive forkælet med lækker massage, ansigtsbehandling og spabad med champagnecocktails? Nu får du chancen. Costume udlodder to velværepakker - en til dig og en til din veninde - til det eksklusive spasted Amazing Space i Fortunstræde 1 i København. I får hver to skønhedsbehand­linger, en tur i spabad og en ansigtscreme fra Själ.

Jeres første behandling er Hot & firming papaya wrap, som er en opstrammende kropsbehandling med dybdeplejende skrub, der fjerner hudens døde celler, og papaya-maske, der giver huden fugt. Til behandlingen hører også stimulerende bindevævsmassage med varme og kolde lavasten. Når jeres kroppe er blevet sommersmukke, kommer turen til jeres ansigter. Amazing face deluxe er en ansigtsbehandling med blandt andet aromadamp, særlig øjenbehandling, dybderensning, fugtpakning og retning af bryn. Behandlingen slutter med yoga-inspi­reret massage af ansigt, arme, skuldre og hænder efterfulgt af varme softpacks til jeres hænder og fødder af blødgørende lavendelvoks. Jeres besøg hos Amazing Space afsluttes med en tur i et varmt udendørsspabad, hvor I får serveret champagnecocktails. Og som en perfekt afslutning på den ultimative skønhedsdag kan I hver vælge en ansigtscreme fra Själ.

Det kan du vinde:
To velværepakker til spastedet Amazing Space til en værdi af i alt 4.944 kr. per person. En velværepakke består af:
· Hot & firming papaya wrap til en værdi af 1.775 kr.

· Amazing face deluxe til en værdi af 995 kr.

· En tur i udendørs spabad og champagne­cocktail til en værdi af 275 kr.

· En ansigtscreme fra Själ til en værdi af 1.899 kr.


Sådan deltager du:

Du klikker ind på www.costume.dk under ‘konkurrence' og svarer på månedens spørgsmål. Du skal svare senest 5. juni 2007 for at kunne deltage i konkurrencen. Vinderen af konkurrencen offentliggøres i Costume 64. Spørgsmålet, du skal svare på, er:

I hvilket husnummer på Fortunstræde ligger Amazing Space?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste