Vind gavekort på 3.000 kroner, og shop efterårets musthaves

Bliv inspireret og stem på dit favoritlook – så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 3.000 kroner

23. september 2016 af kommerciel redaktion for FRB.C Shopping

Kulde og blæst, kom an! Denne sæson er der lækre designs til al slags vejr. Vi har sammensat tre cool efterårslook, som du finder i FRB.C Shopping. Stem på det look, der er din favorit – så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 3.000 kroner til FRB.C Shopping, som du kan bruge præcist, som du vil.

FRB.C Shopping er kåret til Danmarks, Nordens og Europas bedste shoppingcenter og du finder mere end 90 butikker. Det nyåbnede plan 3  bugner af lækker mode og skønhed fra blandt andet & Other Stories, Sephora og Monki. Slå også et smut forbi Suite, hvor du finder de lækreste internationale mærker.

Hvis du ikke bor i nærheden af FRB.C Shopping, så er centret en god ramme om en skøn dag i København. Du finder lækre spisesteder som Palæo, 42 Raw og Holm’s Cafe og smukke Frederiksberg Have ligger blot et stenkast derfra.

Se de tre cool efterårslook her, og stem på din favorit i bunden – så deltager du i konkurrencen.

Hent FRB.C Magasinet og bliv inspireret til din næste shoppingtur.

Glæd dig også til Frederiksberg Centrets 20-års jubilæumsfest den 6. - 9. oktober med masser af skønne aktiviteter og gode tilbud. 

  

Look 1 – Cool beige

En klassisk uldfrakke i et cool print er en god investering. Kombiner den med en strik med ekstra lange ærmer – det giver et cool udtryk og varmer dejligt.

Frakke, Designers Remix hos Bahne 3.600 kr. // Strik, Envii 500 kr. // Skjorte, & Other Stories 1.099 kr. // Bukser, Other Stories 450 kr. // Støvler, BilliBi 1.099 kr. // Ringe, H&M 179 kr. // Ring, Glitter 60 kr.

 

Look 2 – Red fall 

Vælg en kjole i strik i en smuk farve som rød og kombiner den med en klassisk jakke i et flot mønster for et cool og ladylike look.

Frakke, Tiger of Sweden 4.500 kr. // Kjole, Baum und Pferdgarten hos Bahne 2.191 kr. // Skjorte, Second Female hos Mette Freyberg 899 kr. // Taske, By Malene Birger hos Mette Freyberg 3.799 kr.

  

Look 3 – Cape it

Strik i modige kombinationer er efterårets hotteste tendens. Miks og match forskellige typer af strik med skind, silke, frynser og blonder. Nederdelen holder også ind i efteråret – brug den med trykke strømpebukser for et feminint look.

Uldkappe, Julie Fagerholt hos Mette Freyberg 3.999 kr.
 // Jakke, Monki 350 kr. // 
Bluse, Monki 180 kr. // 
Skindnederdel, & Other Stories 1.550 kr. // Bukser, Michael Kors hos Suite 1.399 kr. // Sko, Aldo 600 kr. 

 

Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på Costume.dk. Præmien har en værdi af 3.000 kr. Konkurrencen kører også på Woman.dk, og der trækkes samlet én vinder blandt alle, der har deltaget.


Hvilket look er din favorit?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Costume's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste