Vind en spa-dag for dig og din veninde hos Complete Me

Vind velvære til dig og din veninde hos Complete Me for 10.000 kroner

Inviterer din veninde med til den ultimative spa-oplevelse hos Complete Me, og få velvære fra top til tå. I bliver også overøset med Comfort Zone-produkter

31. marts 2009 af Marie Lodberg
Hvad er mere luksuriøst end at forkæle sin krop og sit ansigt med skønhedsbehandlinger og massage - og så endda i selskab med sin veninde? Hvis du vinder Costumes konkurrence i samarbejde med skønhedsklinikken Complete Me i København og det eksklusive hudplejemærke Comfort Zone, får du og din veninde mulighed for at nyde ‘A Day in Heaven'. I starter dagen med at læne jer tilbage og stikke fødderne i et lifligt duftende fodbad med blomster, mens I sipper en lækker smoothie og nyder en sund nøddesnack. Herefter får I en aromamassage, som efterlader huden gennemfugtet og silkeblød. Ansigtet forkæles med eksfolierende, rensende og fugt-givende masker, der passer til jeres hudtyper, og fødder og hænder skal selvfølgelig ikke glemmes. Derfor får I en luksuriøs manicure og pedicure med massage. Når I er færdige med alle behandlingerne, som udføres med produkter fra Comfort Zone, får I lov til hver at vælge produkter for 3.000 kroner fra Comfort Zone, som passer til netop jeres hud.

DET KAN DU VINDE:
Behandlingen A Day in Heaven for to personer hos Complete Me i København og produkter fra Comfort Zone, alt til en samlet værdi af 10.000 kroner.

Svar på nedenstående spørgsmål senest 28. april for at deltage i konkurrencen. Vinderen offentliggøres i Costume nr. 87.

Hvad hedder behandlingen hos Complete Me, som du kan vinde?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste