© Bageriet BRØD

5 fantastiske fastelavnsboller

Hvor kan du få byens bedste fastelavnsboller? Svaret finder du lige her. Vi har smagt os igennem byens forskellige fastelavnsboller og fundet frem til fem af de bedste, og der er lidt til enhver smag – både hvis du er til gærdejsbollen eller wienerdejsbollen (eller begge dele).

Gærdejs-fastelavnsbollen fra Brød på Enghave Plads

Brøds fastelavnsbolle på gærdej har en skøn smag og duft af kardemomme. Den er fyldt op med en dejlig, blød vaniljecreme (som der ikke er sparet på, skulle vi hilse at sige), og så er den toppet med en virkeligt lækker chokoladeglaze og hakkede pistacienødder. Dejen er saftig og ikke tør, som gærdejsboller ellers ofte kan risikere at være. Alt i alt en heavy (på den virkelig gode måde) og next level fastelavnsbolle.

Pris: 39 kr.
Adresse: Enghave Pl. 7, 1670 København

Gærdejs-fastelavnsbollen fra Andersen Bakery på Islands Brygge

Andersens fastelavnsbolle på gærdej er helt simpel og lækker og bare lige som en gammeldags fastelavnsbolle skal være. Den består også af en lækker saftig dej, som omkranser en lækker vaniljecreme. Bollen er toppet med chokoladeglasur, og det hele spiller bare godt sammen.

Pris: 28 kr.
Adresse: Thorshavnsgade 26, 2300 København S

Wienerdejs-fastelavnsbollen fra Andersen Bakery på Islands Brygge

Andersens æstetiske wienerdejs-fastelavnsbolle er virkelig next level. Ud over at den er nærmest kunstnerisk at se på, så smager den også virkeligt godt. Den består af en sprød wienerdej med en kerne af lækkert fyld og creme, alt efter hvilken smagsvariant man vælger. Og så er den toppet med en sprød form for kiks. Det er virkelig en stor smagsoplevelse at sætte tænderne i disse fastelavnsboller.

Pris: 62 kr.
Adresse: Thorshavnsgade 26, 2300 København S

Fastelavnsboller med fløde fra Lagkagehuset

Flødefastelavnsbollen er bagt på wienerbrødsdej, der fyldes med forskellige smage. Her kan du få med vanijecreme, hindbær, blåbær og nougat samt mokka og saltkaramel. Denne fastelavnsbolle smager pragtfuldt, og der er ikke sparet på den lækre flødeskum. Derudover har de også lanceret en ny upcoming vegansk fastelavnsbolle.

Her på redaktionen storhittede den med hindbær. Den milde syrlige smag fra hindbærerne i samspil med den søde mousse er intet mindre end himmelsk.

Pris: 35 kr.
Adresse: Find her

Fastelavnsboller fra Holms Bager

Skal det være æble, hindbær eller måske vanilje i din fastelavnsbolle? Hos Holms Bager kan du finde en fastelavnsbolle, der passer lige til dig og dine præferencer. Denne fastelavnsbolle er endnu et godt bud på en fastelavnsbolle, der smager himmelsk. Den perfekte kombinationen af wienerbrødsdej, flødeskum og glasur/flormelis.

Adresse: Købmagergade 10, 1160 København & Falkoner Alle 21, 2000 Frederiksberg