Rejina Pyo x & Other Stories
© & Other Stories

Costume Ajour: Sommerskønt designsamarbejde og breve fra en mor til sin ufødte datter

I uge 15 kan du blandt andet se frem til bæredygtigt designsamarbejde, et musikalsk gensyn med Moody og en ny sæson af et populært reality-program.

Butikkerne er begyndt at åbne op, og forhåbentligt titter solen frem en gang imellem. Udnyt det, og shop i denne uge et nyt sommerligt samarbejde mellem Rejina Pyo og & Other Stories, eller find en plads i et solstref og lyt til ny musik fra Moody. Vi guider til nogle af ugens højdepunkter.

Lad som om, det allerede er sommer, med & Other Stories’ nye samarbejde med London-designeren Rejina Pyo. Kollektionen består blandt andet af orange sommerkjoler, feminine luftige sommerbluser og sandfarvede sæt – alt sammen inspireret af naturen og i bæredygtige materialer som økologisk bomuld, silke og uld.

Rejina Pyo x & Other Stories er i udvalgte & Other Stories-butikker og på Stories.com 13. april.

Bøger: Breve om livet

Da den dansk/svenske forfatter Natasha Illum Berg blev gravid, begyndte hun at skrive breve til sin endnu ufødte datter. Om det liv og den verden, der ventede den lille pige. Det er der kommet bogen I Merubjergets regnskygge ud af. Den er en sanselig fortælling om familie og døden, om elefanter og kærlighed, om Afrika og Skandinavien. Natasha Illum Berg bor for foden af Merubjerget i Tanzania med sin datter Mink.

'I Merubjergets regnskygge' udkommer hos Forlaget 28B 12. april og koster 250 kr.

Moody

Moodys nye single Crash My Car udkommer 16. april.

© Chris1million

Musik: Nyt fra Moody

Det er et år siden, vi har hørt fra Moody, der blandt andet er kendt for at være åben omkring sine kampe med dårligt selvværd – blandt andet i DR3-dokumentaren Moody drikker sig ned om hendes forhold til alkohol. Nu er den danske sangerinde tilbage. 16. april udkommer singlen Crashed My Car, der er en fortælling om, da Moody som 20-årig bevidst kørte galt på grund af kærestesorger. "I went too far, you broke my heart”, synger hun på det melodiøse, melankolske popnummer om, da hun gav slip på rettet, fordi: “Where do broken hearts go?”.

“Følelsen og chokket sidder stadig i mig i dag, men at skrive sangen har hjulpet mig med at acceptere, at det er en del af min fortid, og med at huske på, hvor langt jeg er kommet,” siger sangerinden.

'Crashed My Car' udkommer 16. april.

Streaming: The Circle er tilbage

Brugte du også sidste lockdown på at identificere dig med deltagerne i Netflix’ amerikanske reality-program The Circle, der sad lukket inde i hver deres lejlighed, og hvis eneste kontakt til omverdenen var digital – og kun med resten af programmets deltagere? Så er der godt nyt. 14. april får anden sæson af The Circle premiere, og igen skal otte deltagere narre, blive venner med, overveje om de kan stole på, flirte med og udfordre hinanden og prøve at finde ud af, hvem der er ærlige, og hvem der catfisher.

'The Circle USA' får premiere 14. april på Netflix.com.