Du er inviteret til strandfest i hjertet af København

Og det er helt gratis at deltage i festlighederne. Det eneste du skal medbringe er dit gode humør – og en appetit på lækre drinks.

Alle ugens dage fra 15. juni og helt frem til 30. juli kan du opleve en festlig sommerstemning i hjertet af København, når Magasin forvandler Kongens Nytorv til en sommeroase med strandstemning, solstole og petanque.

Hver torsdag og fredag i perioden

...er der dømt sommerfest på Kongens Nytorv, hvor du kan nye kolde drink til sprøde DJ-toner. Du kan også glæde dig til at blive forkælet med treats og aktiviteter fra en række brands – heriblandt MessyWeekend, Rudolph Care og Samsøe Samsøe.

Hver lørdag i perioden

...kan du tage dine venner i hånden og komme forbi til en omgang petanque – og du kan også få udleveret dit helt eget petanque-sæt. Efter kampen kan I nyde et glas rosé under solens stråler.

Hver søndag perioden

...er der dømt familiehygge. Her kan du roligt læne dig tilbage i solstolen imens børnene kan lege med sand og bygge sandkust i det store Sand Lab. Er der stemning for lidt bevægelse, arrangerer Volleyball Danmark også børnevolley.

Du kan læse mere om det fulde program og den store finale lige her.